• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2023

21:03

ODLUKA JE PALA! Srbija sa OVIH 12 igrača NAPADA Britance! Pešić ODREDIO RATNIKE!

Starsportphoto

Košarka

ODLUKA JE PALA! Srbija sa OVIH 12 igrača NAPADA Britance! Pešić ODREDIO RATNIKE!

Podeli vest

Za razliku od meča sa Grcima, u timu neće biti Nikole Milutinova i Dejana Davidovca koji su se vratili u Rusiju, kao ni Nemanju Dangubića

Košarkaška reprezentacija Srbije u ponedeljak igra meč odluke za plasman na Svetsko prvenstvo, koje će se održati ove godine.

Orlovi moraju da pobede Britance, posle poraza u Atini, a sa tim trijumfom sigurno će ići na Mundobasket.

U nedelju uveče na treningu se pojavio i Stefan Jović koji zbog povrede noge nije mogao da završi duel sa Grčkom.

- Jović ide na terapije. Pokušao je da trenira, ali ga boli - rekao je Pešić.

Foto: Starsportphoto©

Učešće Stefana Jovića je pod znakom pitanja

Ipak, iskusni plejmejker trebalo bi u ponedeljak da bude u sastavu Srbije. Pored Jovića očekuje se da u timu budu 11 od sledećih 12 igrača: Ognjen Jaramaz, Boriša Simanić, Aleksa Radanov, Dušan Ristić, Marko Jagodić-Kuridža, Mladen Jeremić, Marko Gudurić, Aleksa Avramović, Uroš Trifunović, Ognjen Dobrić, Luka Mitrović i Filip Petrušev.

U slučaju da Srbija izgubi od Britanaca, neophodan joj je poraz Belgije od Turske u Monsu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NekoKo

pre 1 godinu

Kakve bre ratnike crne. To su obični košarkaši, koji bi od svakog rata pobegli glavom bez obzira u najvećem broju. Videli smo 1999 gde su bili naši sportisti.? Tek poneko poput Vldana Lukića i njemu sličnih su se vratili u zemlju i stavili državi na raspolaganje. Nije da pridikujem, ali ako se uzme u obzir istorija i daleka i bliska Srbije, kao i trenutna svetska situacija, previše je bljutavo i ružno prema pravim ratnicima i žrtvama ratova obične košarkaše nazivati ratnicima. Jednostavno u sportu na globalnom nivou je jako malo pravih patriota, a prave patriote su oni koji to nisu samo na rečima, već to pokazuju konkretnim delima. Svako ko je učestvovao u ratu, časno i moralno predstavlja vrh patriotizma i zaslužuje najveće moguće poštovanje u društvu. Ovi bi se loptali za pare i za crnog đavola a za Srbiju igraju onda kada im se to uklopi i ako ne ugrožava njihove materijalističke interese. Igraju jer imaju familije i prijatelje u Srbiji, pa čisto ono da ne ispadne da ih baš totalno zabole lakat za Srbiju. Ovo važi za sve sportiste sveta a ne samo za naše.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija