• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.03.2023

14:20

MARKO BARAĆ: Želimo da nastavimo sa dobrim igrama i protiv Borca

Starsportphoto

Košarka

MARKO BARAĆ: Želimo da nastavimo sa dobrim igrama i protiv Borca

Podeli vest

Trener košarkaša Mege Marko Barać, izjavio je pred utakmicu sa Borcem u Čačku da njegova ekipa želi da nastavi sa dobrim igrama.

Košarkaši Mege sutra od 17 časova gostuju ekipi Borca u Čačku u okviru 22. kola ABA lige. U prvom duelu dve ekipe Mega je bila bolja na svom terenu rezultatom 86:74.

- Očekuje nas gostovanje kod iskusnog abaligaškog tima. Borac je odlicno vođen, sa veoma dobrom komunikacijom između spoljne i unutrašnje linije. Želimo da nastavimo sa dobrim igrama, pokažemo veliku energiju i fokus i tako se dovedemo u poziciju da pobedimo na teškom terenu - izjavio je Barać.

Plejmejker Mege Aleksa Uskoković veruje da će Mega uspeti da zaustavi najbolje pojedince Borca i tako doći do pobede.

- Pred nama je veoma teško gostovanje u Čačku gde želimo da nastavimo seriju pobeda. Obe ekipe imaju svoje ambicije i sigurno da će biti maksimalno motivisane da to i ostvare. Očekujem da ćemo uspeti da neutrališemo njihove najopasnije igrače i tako sebi povećamo šanse da slavimo - istakao je Uskoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija