• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2023

19:51

VELIKI PEH! Litvanija bez najboljeg igrača na MUNDOBASKETU?!

Starsportphoto©

Košarka

VELIKI PEH! Litvanija bez najboljeg igrača na MUNDOBASKETU?!

Podeli vest

Košarkaš Sakramento Kingsa i reprezentativac Litvanije Domantas Sabonis još uvek nije zalečio povredu šake koju je zadobio u prvoj rundi plej-ofa NBA lige protiv Golden Stejt Voriorsa, te je upitan njegov nastup na Mundobasketu ovog avgusta.

Sin legende litvanske košarke Arvidasa Sabonisa je povredu šake zadobio prilikom druge utakmice prve runde plej-ofa sa Golden Stejt Voriorsima.

Nakon nezgodnog pada na šaku koja je visokom Litvancu probleme pravila čitave godine, na toj utakmici je zgažen na grudni koš od strane Drejmonda Grina, košarkaša Voriorsa.

Foto: Tanjug/AP

Zgaženi Sabonis

Pošto oporavak traje duže nego što je prvobitno očekivano, sada je skoro izvesno da će Sabonis mlađi morati na operaciju.

Ukoliko se odluči da legne "pod nož" propustiće Mundobasket i tako dodatno oslabiti već okrnjen sastav reprezentacije.

Selektor Kazis Maksvitis je potvrdio da na Svetskom prvenstvu boje svoje zemlje neće braniti četvorica Evroligaških igrača Rokas Gidraitis, Lukas Lekavičijus, Edgaras Ulanovas i Marijus Grigonis, a naveo je i da postoji bojazan da budu bez usluga "ol-stara" Domantasa.

Foto: AP/Photo

Sabonis na Ol-staru

- U ovom momentu postoji strah da Domantas neće biti spreman za Svetsko prvenstvo - kratko je rekao Maksvitis.

Reprezentacija "zelenih" će igrati u grupi D sa Crnom Gorom, Egiptom i Meksikom, a ukoliko se plasiraju u narednu fazu potencijalno će zakazati duele sa reprezentacijama SAD-a i Grčke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17