• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2023

18:39

OVO OSTOJA MOŽE DA PLATI IZ DŽEPA: Pogledajte kojom sumom je kažnjen Partizan uoči finala KLS!

Starsportphoto

Košarka

OVO OSTOJA MOŽE DA PLATI IZ DŽEPA: Pogledajte kojom sumom je kažnjen Partizan uoči finala KLS!

Podeli vest

Košarkaškom klubu Partizana izrečena je kazna u iznosu od 48 hiljada dinara zbog onemogućavanja urednog održavanja takmičenja.

Disciplinski sudija Košarkaške lige Srbije, Dragutin Ilić doneo je ovu odluku pred početak finala Superlige Srbije koje igraju Crvena zvezda i FMP.

Foto: ABA liga/Zadar

Željko Obradović

Ilić je u najnovijem saopštenju naveo da je Partizan kažnjen sa 48 hiljada dinara zbog neblagovremenog dostavljanja dokumentacije u kancelariju Udruženja klubova košarkaške lige Srbije (UKKLS).

Vrtoglavu sumu kojom je "parni valjak" kažnjen, predsednik kluba Ostoja Mijailović bi mogao da "plati iz sopstvenog džepa", čini se.

Košarkaši Partizana ne igraju Košarkašku ligu Srbije zbog "administrativne greške" krajem aprila, pa je početkom maja doneta odluka da neće moći da nastupa u ovogodišnjoj domaćoj ligi.

Ovo je druga godina zaredom u kojoj se završnica srpskog košarkaškog prvenstva održava bez crno-belih, pošto prošle godine Partizan nije želeo da učestvuje iz revolta nakon finalne serije ABA lige sa Crvenom zvezdom.

Foto: Starsportphoto

Gledaoci uskraćeni za "derbi" u KLS

Tim iz Humske kažnjen je skoro mesec ipo dana nakon saopštenja da neće nastupati ove godine u KLS.

Borba za trofej se odvija u ovim trenucima, a akteri su crveno-beli, koji "jure" svoj 23. trofej Košarkaške lige Srbije i FMP, kome bi ovo bilo peto osvajanje domaćeg prvenstva.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 10 meseci

OVO JE SPRDNJA. UGASITE BRE KLS I KSS. KOME SVE OVO TREBA. MAFIOZE.

Antikomunjarac

pre 10 meseci

Брука од казне. Брука од председника Даниловића. Српски кошаркашки савез не постоји. То је легло паразита.

Ratko

pre 10 meseci

TU COVIC LIGU IGRAJU SAMO KLOSARI ZVEZDA I ZVEZDA II......

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija