• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2023

07:01

Terzić uzburkao Evroligu! Oglasio se i Majk Džejms

EPA/Tanjug/AP

Košarka

Terzić uzburkao Evroligu! Oglasio se i Majk Džejms

Podeli vest

Košarkaš Monaka nije bio oduševljen komentarima generalnog direktora FK Crvena zvezda o elitnom takmičenju.

Zvezdan Terzić je u razgovoru za "Oko magazin" rekao da je Evroliga "drugorazredno" takmičenje, a ta njegova izjava nije prošla neprimećeno.

Prvi koji je prokomentarisao stav visokog funkcionera bio je Amerikanac koji nastupa za Monako, Majk Džejms.

 

 

"O, Bože", napisao je sjajni strelac na svom Tviter nalogu uz "emotikon" koji pokriva oči.

Očito da temperamentni Amerikanac ne deli mišljenje Terzića, a nesumnjivo je da reakcije njegovih kolega na ovu konstataciju neće izostati.

Komentari ljudi ispod Džejmsovog odgovora su podeljeni. Neki smatraju da je Evroliga podcenjena, dok se drugi slažu sa prvim čovekom sa "Marakane" i ističu da rezultati u fudbalskoj Ligi šampiona zahtevaju mnogo više ulaganja i napora  za razliku od najjačeg košarkaškog takmičenja Evrope.

Podsetimo, Džejmsu će se uskoro u kneževini pridružiti najzvučnije ime ovogodišnjeg prelaznog roka, Kemba Voker.

Foto: profimedia

Iduće sezone u dresu Monaka - Kemba Voker

Četvorostruki učensik Ol-star utakmica će debitovati na Starom kontinentu naredne sezone i deliće teren sa jednim od najboljih poentera koje Evropa ima da ponudi, a sa klupe će komandovati srpski stručnjak Saša Obradović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija