• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2023

14:07

Janis ne igra za Grčku na Svetskom prvenstvu! Mundobasket bez još jednog superstara!

REUTERS/Annegret Hilse

Košarka

Janis ne igra za Grčku na Svetskom prvenstvu! Mundobasket bez još jednog superstara!

Podeli vest

NBA superstar Janis Adetokumbo objavio je da neće igrati za selekciju Grčke na Mundobasketu.

Zvezda Milvoki Baksa Janis Adetokumbo obratio se fanovima povodom odluke da ne igra za reprezentaciju Grčke na Mundobasketu.

- Svi znaju da se moja strast i ljubav prema reprezentaciji nikada neće promeniti. Od završetka moje NBA sezone gurao sam svoje telo do krajnjih granica da bih bio igrač kakav treba da budem da pomognem našem timu da postigne ciljeve koje smo postavili, ali posle meseci rada i višestrukih sastanaka sa medicinskim osobljem jasno je da nisam spreman da se takmičim na nivou koji treba da budem da bih učestvovao na Svetskom prvenstvu - napisao je on.

 

 

Zatim je dodao da to nije njegov izbor, već jedina opcija koja mu je preostala.

- Ovo nije bio izbor, već moja jedina opcija da se vratim na nivo košarke na kojem sam toliko naporno radio do sada u svojoj karijeri. Izuzetno sam razočaran ovim ishodom, ali ovo je odluka doneta sa medicinskim osobljem. Nastaviću da se trudim da budem spreman za sledeći put kada moje ime bude prozvano. Moj lični i naš krajnji timski cilj je da se kvalifikujemo za Olimpijske igre 2024. i biće mi čast da predstavljam svoju reprezentaciju sledeće godine - završio je Adetokumbo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija