• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2023

14:05

Holand posle ludnice u Manili spomenuo Nedovića i Partizan!

AP/Photo

Košarka

Holand posle ludnice u Manili spomenuo Nedovića i Partizan!

Podeli vest

Džon Holand, košarkaš Portorika, pričao je za srpske medije posle lude pobede protiv Južnog Sudana na Mundobasketu.

Portoriko je bio na ivici poraza u Manili, gubio je celu utakmicu, ali je u završnici uspeo da preokrene i slavi nakon drame. 

Nije favorit uspeo da privede utakmicu kraju tokom 40 minuta, ušlo se u produžetak i na kraju je Portoriko slavio.

Nakon što je Romero promašio oba slobodna bacanja na 0,3 do kraja, ušlo se produžetak, gde su se bolje snašli Portorikanci i na kraju su trijumfovali.

Bivši košarkaš Crveve zvezde, Džon Holand, nije krio zadovoljstvo.

- Srećan sam što smo pobedili, ovo je Svetsko prvenstvo i sve je moguće. Ekipa je pokazala da ima srce, utakmica je bila haotična, gubili smo, vraćali smo se, mnogo izgubljenih lopti… Nismo odigrali najbolje, ali na ovakvim turnirima je najvažnije pobediti. Jedna po jedna utakmica -  rekao je Holand.

Upitan je da li je ovo najluđa utakmica u kojoj je bio akter:

- Morala bi biti jedna od luđih. Utakmica je bila luda, dugo smo zaostajali, rolerkoster emocija i pobediti na takvoj utakmici je sjajan osećaj. Ne znam da li je bila luda završnica kao protiv Partizana, kada smo gostovali i kada je Nedović pogodio šut za pobedu, to je bilo prilično ludo. 

Ovo je sjajno iskustvo za nas, zato i igramo - kazao je Holand.

Otkrio je da je pričao sa Ognjenom  Dobrićem i Filipom Petruševim.

- To su moji saigrači, pričao sam, ali do ovog susreta smo brinuli samo o Južnom Sudanu. Sada moramo da se regrupišemo, moramo da igramo bolje ako hoćemo da igramo protiv Srbije. Videli smo to i na pripremnoj utakmici, moramo mnogo bolje od toga. Mislim da smo sada bolje pripremljeni.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija