• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2023

08:49

Selektor Slovenije: Želim polufinale sa Srbijom!

profimedia

Košarka

Selektor Slovenije: Želim polufinale sa Srbijom!

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Slovenije, Aleksandar Sekulić, govorio je za srpske medije uoči četvrtfinalnih utakmica Svetskog prvenstva.

Selecija Slovenije igra u sredu protiv Kanade utakmicu nokaut faze Mundobasketa, a selektor te reprezentacije se nada da će ekipa nastaviti sa dobrim partijama.

- Izuzetno važna utakmica za nas i to iz više aspekata. Najvažnije da se borimo za polufinale, imali smo možda ne najtežu grupu, ali teške protivnike. Tako da, došli smo u četvrtfinale, ništa nam nije bilo poklonjeno, morali smo da se izborimo i mislim da smo zasluženo tu. Želimo da nastavimo sa odličnim utakmicama i u završnici takmičenja - rekao je Sekulić.

Foto: AP/Photo

 

 

Upitan da li bi voleo da vidi polufinale između Srbije i Slovenije, Sekulić je istakao:

- Da, veoma. Bilo bi mi veoma drago.

Pre godinu dana Slovenija je eliminisana od Poljske u četvrtfinalu Evrobasketa, međutim, sada su uloge drugačije, pošto je Kanada blagi favorit uoči utakmice.

- Razlika između prošlogodišnje utakmice protiv Poljske na Evrobasketu je ta da su uloge drugačije. Tada smo bili favoriti, ali ovde su Kanađani. Tako da, uloge su izmenjene, mislim da ćemo pokušati taj deo u kom su oni favoriti, a inače su odličan tim - zaključio je.

Utakmica između Slovenije i Kanade igra se u 14.30, odnosno u 20:30 po lokalnom vremenu u Manili.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Slavni Amerikanac priznao: Atmosfera u timu je vrlo loša!
Košarka

Slavni Amerikanac priznao: Atmosfera u timu je vrlo loša!

Proslavljeni američki košarkaš, Grent Hil, pričao je za srpske medije na treningu Sjedinjenih Američkih Država pred četvrtfinale Svetskog prvenstva. Otkrio je nekadašnji as da je prvi favorit za osvajanje Mundobasketa ozbiljno poljuljan pred meč koji njegova zemlja igra protiv Italije (14:40).

05.09.2023

08:03

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija