• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2023

21:31

Ko se zadnji smeje... Atletičari "bocnuli" košarkaše Amerike

EPA

Košarka

Ko se zadnji smeje... Atletičari "bocnuli" košarkaše Amerike

Podeli vest

Sjedinjene Američke Države ostale su bez finala Svetskog prvenstva i bez prilike da budu proglašeni planetarnim šampionima, a stranica Svetske atletike dočekala je to "na nož".

Nastavljen sukob na relaciji košarkaši - atletičari! Ovoga puta, sukob produbljuje, niko drugi do Svetska atletska federacija!

Oni su na svom "Tviter" nalogu okačili sliku, sada već poznatog, sprintera Noe Lajlsa, koji je svojevremeno dovodio u pitanje zvanje NBA šampiona - "šampionom sveta", uz rezultat utakmice sa Nemačkom.

Podsetimo, atletičari i košarkaši su "zaratili" kada je sprinter Sjedinjenih Američkih Država, Noa Lajls, doveo u pitanje legitimnost naziva NBA šampiona - "šampionom sveta".

- Smeta mi kada gledam finale NBA lige i iznad glava pobednika vidim natpis 'svetski šampioni'. Svetski šampioni čega? Sjedinjenih Država?! Nemojte pogrešno da me shvatite, zaista volim Ameriku, to je moja džava, ali mi nismo ceo svet. U atletici imamo svaku državu koja se bori, sportisti nose svoju zastavu da pokažu koga predstavljaju. Ja u NBA ligi nisam video nikakve zastave - rekao je Lajls i tako izazvao lavinu komentara NBA košarkaša.

Foto: Tanjug/AP

Naljutio ga komentar atletičara - Kevin Durent

"Brat nije preterano inteligentan", "Čovek očajnički pokušava da ugrabi pažnju, jadno", " NBA košarkaši su najbolji na svetu, samim tim su šampioni sveta", su samo neki od komentara NBA zvezda među kojima su bili Kevin Durent, Sidžej Mekolum, Drejmond Grin, Dejmian Lilard i ostali.

Bilo je i onih manje "akademskih" koji su nazivali Lajlsa mnogim pogrdnim imenima, ali je sada Atletska federacija stala iza svog predstavnika i dočekala košarkaše Sjedinjenih Američkih Država "na zicer". Da li će se sukob na ovome završiti? preostaje nam samo da čekamo i vidimo...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija