• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2023

17:31

Najemotivniji trenutak! Evo šta su "orlovi" uradili sa medaljom Boriše Simanića

Starsportphoto

Košarka

Najemotivniji trenutak! Evo šta su "orlovi" uradili sa medaljom Boriše Simanića

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije nije uspela da slavi u meču protiv Nemačke u velikom finalu Mundobasketa, tako da moramo da se zadovoljimo srebrnom medaljom.

"Panceri" su bili bolji posle v sa 83:77, čime su došli i do zlatne medalje.

Ima za čim da žali Srbija, ali imali smo težak put na ovom takmičenju, tako da je i srebrna medalaj veliki uspeh.

Ipak, Srbija je završila sa srebrnom medaljom na ovom turniru, koju će dobiti i Boriša Simanić, koji je doslovno dao bubreg za svoju zemlju. Simanić se povredio još posle trećeg kola prvog dela takmičenja, kada je u duelu sa Južnim Sudanom dobio udarac od Nunija Omota.

Boriša je zbog toga bio opreisan, a zbog komplikacija  morao je i bubreg da mu se ukloni.

Kako je bio deo tima, Boriša je dobio medalju, koja je završila kod Bogdana Bogdanovića, kapitena reprezentacije, koji će je i predati ovom košarkašu


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija