• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.09.2023

10:57

Ovaj narod nikad neće pasti: Košarkaši i Novak oduševili Štimca

AP/Photo

Košarka

Ovaj narod nikad neće pasti: Košarkaši i Novak oduševili Štimca

Podeli vest

Ovaj narod nikad neće posti, poručio je košarkaš Vladimir Štimac, nakon što je odgledao doček košarkaša, basketaša i tenisera Novaka Đokovića na čuvenom balkonu Skupštine grada.

Ključni detalj bio je kada su Đokovića slomile emocije i rasplakao se, a košarkaši su ga tešili. Svi su se grlili i to je izazvalo opšte oduševljenje naroda. Ko zna koji put, Novak je pokazao da je samo čovek od krvi i mesa i da je na kraju dana i njemu najvažnije da je voljen od strane svog naroda.

Foto: RTS

 

Nije ostao ravnodušan ni Štimac, koji je prethodnih dana svakodnevno podržavao izabranike Svetislava Pešića u borbi za medalju an mundobasketu 2023. godine. 

 

 

"Gledao sam doček. Onaj zagrljaj Novaka i košarkaša mi znači samo jednu stvar. Nikad ovaj narod neće pasti. Možete da radite šta hoćete. Kad je najteže, mi smo najjači. Čestitam momci i hvala vam što ste mi probudili neka lepa sećanja" napisao je Štimac. 

Košarkaši, Novak Đoković i basketaši zajedno su sinoć nastavili slavlje u jednom od eminentnih beogradskih restorana. Njima su se pridružili mnogi prijatelji iz sporta, a glavna zvezda bio je centar Denvera Nikola Jokić, koji je u julu otkazao učešće na Mundobasketu, uz objašnjenje da mu je potreban odmor. Bio je jedan od najveselijih u kafani i zajedno sa svojim prijateljima radovao se njihovom uspehu. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija