• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2023

19:44

Dejan Mijatović: Zvezda impresionira sastavom

Starsportphoto

Košarka

Dejan Mijatović: Zvezda impresionira sastavom

Podeli vest

Trener košarkaša Borca iz Čačka Dejan Mijatović rekao je pred meč protiv Crvene zvezde da protivnik ima 16 sjajnih igrača u rotaciji

On je  na početku reako da njegova ekipa želi da odigra dobru utakmicu pred svojim navijačima.

- Želim da moj tim ostane gladan dokazivanja. Momci su željni da se takmiče, a ko im je bolji i atraktivniji rival od Crvene zvezde. Crveno-beli su, uz Partizan, pokazali koliko su dominantni već na početku sezone. Prilično se odvajaju od cele lige. Tim je savršeno selektiran, ima 16 sjajnih igrača u rotaciji. A tu je i Duško Ivanović, koji je sjajno sklopio kockice. Sve u svemu, Crvena zvezda impresionira sastavom - rekao je danas Mijatović za klupski sajt.

Jedno je sigurno, Mijatovićeva ekipe se neće predati i pružiće otpor Crvenoj zvezdi.

- Želimo da odigramo dobru utakmicu. Posle dve pobede puni smo samopouzdanja. Znamo šta moramo da učinimo. Kad se igra protiv Crvene zvezde, sve mora da bude iznad standardnog nivoa. Disciplina mora biti zavidna, ne sme biti praznih hodova. Imamo nameru da izadjemo na megdan kao pravi tim - dodao je trener Čačana.

Sumirajući dosadašnji deo lige, trener Borca kaže da je ekipa uradila dobar posao.

Pobede protiv Cibone i Mege su mnogo važne jer su nam to direktni konkurenti. To su dve izuzetno neugodne ekipe, što su i pokazale. Naravno, trijumfi su velika satisfakcija za uložen trud tokom priprema. Ovo je prvi put da Borac ima dve pobede na početku ABA lige. Ali moramo da ostanemo čvrsto na zemlji, ostalo je da odigramo 24 utakmice. Već je jasno da će liga biti veoma zanimljiva, sa mnogo iznenadjenja. Moram još jednom da istaknem da su momci pokazali veliki karakter protiv Mege, jer su se vratili posle minus 13 i uspeli da slave u neizvesnoj završnici. Bitno je da nismo odustali, a to me raduje - rekao je on.

Na kraju je istakako da bi voleo da njegov tim ima veliku podršku sa tribina.

- Čačanska publika imaće priliku da uživa u impresivnoj košarkaškoj predstavi. Verujem da će hala u nedelju biti puna i da će Čačani napraviti atmosferu po kojoj su poznati  - zaključio je Mijatović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija