• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2023

22:55

Delije oduševile NBA zvezdu: Atmosfera? Neverovatno... Navijači su sjajni, bilo je zabavno! (VIDEO)

Starsportphoto

Košarka

Delije oduševile NBA zvezdu: Atmosfera? Neverovatno... Navijači su sjajni, bilo je zabavno! (VIDEO)

Podeli vest

Sjajno iskustvo, ovi navijači su liga iznad, rekao je bivši as Bostona.

Košarkaši Monaka upisali su prvi trijumf u Evroligi ove sezone, a svoj debi u Evropi imao je Kemba Voker. Amerikanac bolje mesto da započne svoj put van NBA lige nije mogao da izabere budući da ga je u Beogradu dočekala paklena atmosfera na meču protiv Crvene zvezde. Nakon meča, bio je Voker raspoložen za razgovor sa medijima i iskoristio priliku da iskaže svoje oduševljenje povodom navijača. 

- Ovo je neverovatna atmosfera... Neverovatna! Svi su mi rekli šta nas čeka, navijači su sjajni, bilo je zabavno igrati ovde, ovakva publika je nivo iznad - rekao je Kemba Voker o navijačima Zvezde. 

Analizirao je potom nekadašnji košarkaš Šarlota i Bostona utakmicu, a dotakao se i svoje adaptacije na uslove igranja u Evropi. 

- Bila je tvrda utakmica, posebo u četvrtoj deonici. Zvezda je dobra, mogu da pogode iz svih pozicija - kratak je bio Amerikanac, a potom objasnio šta je potrebno da se navikne na Evroligu. 

- Još uvek ne znam... Moram pre svega da se vratim u ritam utakmica, ali mislim da će biti zabavno. Cilj mi je da pomognem timu što više. Ne znam ni koliko mi još treba da budem na nivou, trudim se, dobro je iskustvo igrati u Evropi, srećan sam što sam tu i što sam deo Monaka - podvukao je bivši NBA as. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija