• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2023

17:11

Ivanović emotivan do koske! Brat mi je umro pre dve godine, znao sam da će biti sa mnom!

Starsportphoto©

Košarka

Ivanović emotivan do koske! Brat mi je umro pre dve godine, znao sam da će biti sa mnom!

Podeli vest

Trener Baskonije, Duško Ivanović, posle meča sa Valensijom održao je emotivnu konferenciju za novinare.

Nakon što je ovaj klub ostvario pobedu protiv "narandžastih", doskorašnji trener Crvene zvezde imao je specijalnu poruku za sve navijače.

- Ako mi dozvolite, završiću ovo. Danas sam imao posebnu pomoć. Pre dve godine, umro mi je brat i znao sam da će biti sa mnom večeras - rekao je Duško Ivanović i dodao:

- Ovde sam mnogo godina i uvek sam razmišljao o tome šta je definicija karaktera Baskonije. Mislim da je znam. Ona je ovakva - Nikad ne odustajte, uvek verujte i uživajte u patnji. To je karakter Baskonije - poručio je crnogorski stručnjak.

Foto: Starsportphoto

 

Ivanović je četvrti put na klupi ovog španskog tima koji je ponovo preuzeo nakon što je uprava Crvene zvezde odlučila da ga smeni.

Na prvoj utakmici je pobedio Partizan, a u Evroligi je upisao trijumfe i protiv Olimpijakosa, Barselone i Asvela.

Situacija u španskom prvenstvu nije bila sjajna. Gran Kanarija i Obradoiro su bili bolji od Ivanovićevog tima, ali konačno je i tu upisana prva pobeda, upravo protiv Valensije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija