• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2023

18:25

Petrušev igra protiv Bajerna? Barcokas: Videćemo...

Starsportphoto©

Košarka

Petrušev igra protiv Bajerna? Barcokas: Videćemo...

Podeli vest

Košarkaši Olimpijakosa sutra (Sport klub HD 20.15) dočekaće minhenski Bajern, a očekuje se da će u redovima crveno-belih biti reprezentativac Srbije Filip Petrušev.

Petrušev je od pre nedelju dana novi član tima iz Pireja, a nije bio u sastavu Jorgosa Barcokasa za meč sa Real Madridom koji je odigran u utorak i na kojem je španska ekipa slavila.

Strateg Olimpijakosa ističe da je bivši igrač Crvene zvezde i dalje pod znakom pitanja što se minutaže tiče, ali će biti uvršten u 12 košarkaša koji će se "skidati" za utakmicu sa Bajernom.

Foto: Starsportphoto©

Jorgos Barcokas

- Vrlo je moguće da će Filip igrati. Težak je posao trenerima da u ovoj fazi sezone integrišu nove igrače. Nema dovoljno vremena za timske treninge, a utakmica je mnogo. Kroz mečeve samo možete videti ko kako napreduje, a to nije lako. Filip će biti u timu, a videćemo koliko će minuta dobiti - otkrio je Barcokas.

Olimpijakos je trenutno na deobi šestog mesta sa po šest pobeda i isto toliko poraza, a bore se sa Valensijom, Efesom, Bajernom, Partizanom, Panatinaikosom i Fenerbahčeom, koji imaju identičan skor.

Crveno-beli iz Pireja su već duže vremena bez Najdžela Vilijamsa Gosa, a usled mnogo spekulacija da će u grčki tim stići Kendrik Nan ili Kevin Pengos, ekipa je svoje redove ojačala centrom - Filipom Petruševim.

Standings provided by Sofascore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija