• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2023

15:23

Ražnatović pali vatru! Ovo je najbolji klub u Srbiji!

profimedia

Košarka

Ražnatović pali vatru! Ovo je najbolji klub u Srbiji!

Podeli vest

Poznati košarkaški menadžer i gazda Mege, Miško Ražnatović, tvrdi da je njegov klub najbolji u našoj zemlji!

Miško Ražnatović kaže da je Mega nezaustavljiva u mlađim kategorijama, dok je seniorski tim u prvom delu sezone u ABA ligi zabeležio šest pobeda i sedam poraza.

- Neko će pomisliti da sa mnom nešto nije u redu, ali svi mi koji smo ovde, kojima je Mega u srcu i rade nešto za Megu treba da budu ponosni jer je Mega u ovom trenutku sigurno najuspešniji košarkaški klub u Srbiji - istakao je Ražnatović na novogodišnjoj proslavi Mege.

Pojasnio je svoje trvdnje i dotakao se Zvezde i Partizana.

- Košarkaški klub ne čine samo seniorski timovi. Seniorski timovi Crvene zvezde i Partizana, evroligaši, svakako su bolji od Mege, mada u direktnim duelima to nisu pokazali ove godine. Seniorski tim su samo delić, klub čini nešto drugo. U ovom trenutku naša pionirska selekcija nema nijedan poraz i na prvom je mestu, sticajem okolnosti desila se neverovatna situacija da je kadetski tim izgubio jednu utakmicu, ali mu to ne smeta da je ubedljivo na prvom mestu. Juniorski tim je, naravno, bez premca, bez ijednog poraza, takođe na prvom mestu. Ali ono što je meni možda najdraže je da je Megina lepša polovina Art basket takođe ubedljivo prva, bez ijednog poraza. Imamo četiri selekcije sa samo jednim porazom, što je fascinantno, pošto nama u mlađim selekcijama nije ideja da imamo sve pobede, već nešto drugo, ali uz to nešto drugo dolaze i pobede.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Potkačio je Ražnatović Partizan i Crvenu zvezdu zbog njihovog “medijskog rata” oko termina za treninge u Beogradskoj areni. Rekao je i da utakmice Mege sa večitim rivalima u mlađim kategorijama sve više izgledaju kao revijalne, a podsetio je i na uspehe nekadašnjih igrača, pre svih Nikole Jokića.

- Nećemo se vraćati u prošlost i pričati da ima jedan tim koji je imao dvojicu svojih igrača sa prstenom u NBA ligi ove godine, dva puta MVP u NBA ligi, kao MVP plej-ofa, to nije tako važno. Na sve to što smo rekli, Mega je jedini tim koji je svojim radom, poslovanjem, pameću uspeo da obezbedi svoj dom i dvorana Mega Factory je naša, možemo da je koristimo 24 sata, ne moramo da ulazimo u medijske ratove kada će ko da trenira. Sve to kada se skupi doći ćete do zaključka da sam ja u pravu, da je Mega u ovom trenutku najuspešniji klub u Srbiji, to automatski znači i najuspešniji klub u nekadašnjoj Jugoslaviji - istakao je Ražnatović.

Megin naredni izazov je u nedelju, kada dočekuje Cedevita Olimpiju (12:00).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija