• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2024

07:50

Šta će reći Obradović!? Evo šta igrači misle o njemu, a šta o Ivanoviću! (FOTO)

Starsportphoto©

Košarka

Šta će reći Obradović!? Evo šta igrači misle o njemu, a šta o Ivanoviću! (FOTO)

Podeli vest

Specijalizovani košarkaški portal “BasketNews” objavio je koga su košarkaši koji igraju u Evroligi izabrali za najboljeg stručnjaka u elitnom takmičenju.

Pomenuti medij je obelodanio da se trener Partizana, Željko Obradović, našao na drugom mestu, iako je on za mnoge ljubitelje košarke ubedljivo broj jedan na našem kontinentu.

Crno - beli trenutno imaju skor od 10 pobeda i devet poraza, a s obzirom na to da tim iz Humske nije konstantan ove godine, verovatno je to uticalo da popularni Žoc ne bude izabran za najboljeg stručnjaka.

Najtrofejniji trener Evrolige i čovek u kojeg se "grobari" kunu,  u ovoj anketi osvojio 18,9 odsto glasova igrača.

 

 

 

 

Laskava titula pripala je treneru koji je bez sumnje najveće iznenađenje ove sezone, a u pitanju je čovek koji sedi na klupi Virtusa. Luka Banki je izabran za najboljeg trenera, a pripalo mu je 35,1 odsto glasova. Njegov tim igra sjajno i u ovom trenutku se nalazi na drugom mestu sa skorom 13:5.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Na trećem mestu je čovek kojeg se Crvena zvezda odrekla ove sezone. Iskusni košarkaški stručnjak Duško Ivanović se izborio za ovu poziciju, jer je posle smene seo na klupu Baskonije i napravio pravu pometnju savladavši mnoge favorite.  

Tako da je treće mesto sa 13,5 odsto potpuno zasluženo pripalo treneru iz Crne Gore.

 

 

Standings provided by Sofascore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija