• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2024

10:03

Vujošević u suzama, i kamen bi zaplakao! Dejanu je mozak sat i po bio bez kiseonika! (VIDEO)

Starsportphoto

Košarka

Vujošević u suzama, i kamen bi zaplakao! Dejanu je mozak sat i po bio bez kiseonika! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaški as Dejan Milojević preminuo je nakon što je doživeo iznenadni srčani udar, posle kog su se lekari borili za život, a njegov prijatelj i proslavljeni stručnjak Duško Vujoševič otkrio je zašto mu nije bilo spasa.

Čuveni trener u neverici je pričao o Dejanu Milojeviću, a otkrio je i do sada nepoznate detalje njegove smrti.

- Juče posle moje dijalize zvao me je Milenko Tepić i pitao me: 'Jesi li čuo za Milojevića?' Rekao mi je da je imao težak infarkt i da je pitanje da li će da preživi. Bio sam zaprepašćen. Posle se ispostavilo da do operacije sat i po mozak nije imao dotok kiseonika, da je to eksplodiralo. Verovatno će se pokazati da je veliki tromb začepio neki krvni sud - istakao je Vujošević.

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Duško je pričao i o slici koju je Nikola Milojević, sin Dejana, objavio na društvenim mrežama kada je pustio suzu.

- Užasna vest, kad sam video, neko mi je poslao sliku... Njegov sin, ovaj... Stavio je na mreže sa zen porukom bio si mi sve. Imao je on reputaciju u Budućnosti i kao trener i kao igrač, od Crvene zvezde... - smogao je snage da izgovori Vujošević pre nego što zaplakao.

 

 

 

 

Upravo je kod iskusnog stručnjaka u Partizanu Dejan Milojevič odigrao najbolje sezone u karijeri.

- Nije bio toliko talentovan, već je igrao preko svih limita zahvaljujući neverovatnom karakteru. To je igrač s kojim možeš i u invaziju da ideš! Na Milojevića si i na treningu i na utakmici mogao u potpunosti da se osloniš. Da budeš apsolutno siguran da će ono što je važno da uradi na najbolji mogući način – rekao je jednom prilikom Vujošević.

Iskusni stručnjak pohvalio je i ljudske osobine košarkaškog asa.

- Neverovatan karakter i što se tiče rada, lojalnosti, vernosti... Srećan sam što je napravio takvu karijeru i što je nastavio da se razvija kao trener. Nadam se da će posle odlaska u Ameriku nastaviti da napreduje. Zaslužio je ovakav rastanak od Mege – ispričao je Vujošević.

Koliko je bio veliki čuveni Miloje, govori činjenica da je svojevremeno odbio da sedne na klupu Partizana i nasledi upravo Vujoševića, jer je, skroman kakav je bio celog života, smatrao da nije dostojan da nasledi učitelja. Uz sve to, nije mu se svideo način na koji je Dule sklonjen sa mesta trenera crno-belih.

Košarkaški svet je ostao potresen nakon što je osvanula vest da je životnu bitku u 47. godini izgubio čovek koji je bio ljumiac navijača, veliki prijatelj i divan suprug i otac.

Srpskom stručnjaku je pozlilo u noći između utorka i srede u jednom restoranu u Solt Lejk Sitiju, gde se nalazio sa svojim klubom Golden Stejt Voriorsima, a njegova smrt potresla je igrače koje je trenirap, bivše saigrače, ali i za čitavu NBA ligu, gde je uspešno radio dve sezone u redovima Golden Stejt Voriorsa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija