• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2024

22:45

Teodosić: Morali smo da izginemo na terenu, nismo izgubili šanse za plej-of Evrolige

Starsportphoto

Košarka

Teodosić: Morali smo da izginemo na terenu, nismo izgubili šanse za plej-of Evrolige

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Miloš Teodosić izneo je utiske posle pobede svog tima u večitom derbiju.

Crveno-beli su večeras u Beogradskoj areni kao domaćini savladali Partizan sa 88:86 u 18. kolu ABA lige i to košem Jaga dos Santosa u poslednjim sekundama meča. 

Klub sa Malog Kalemegdana je ovim trijumfom praktično overio prvo mesto u regionalnom takmičenju do početka plej-ofa.

Zvezdin plejmejker, koji se vratio na teren posle nekoliko mečeva odsustva zbog povrede, smatra da je pobeda njegove ekipe došla u pravom trenutku i nada se da će izvući pouku iz grešaka.

- Dobra pobeda u odličnom trenutku. Sada možemo malo opuštenije da dočekamo taj kraj ABA lige. Ipak, to ne znači da nećemo igrati ozbiljno i u narednim utakmicama. Mislim da je pad koncentracije sasvim normalan, ne kažem da to treba da se dešava, ali to je nešto što je normalno. Tenzije su derbi je... Neka naša nervoza je uticala da nismo bili fokusirani i koncentrisani u završnici. Najvažnije je da smo pobedili i sada da pokušamo da zaboravimo ovaj derbi i što pre i da se okrenemo meču sa Valensijom - poručio je Teodosić.

Bivši srpski reprezentativac je objasnio i kako se ekipa psihološki podigla posle šokantnog poraza od Albe u Berlinu u prošlom kolu Evrolige. 

- Posle takve utkmice morali smo večeras da izađemo na teren i izginemo, jer da to nismo uradili, onda ne bi izlazili iz kuće narednih pet dana. Svi smo bili toga svesni. Ne bi nam bilo prvi put ove sezone da odigramo jednu dobru i onda odigramo dve loše, užasne utakmice. Nadam se da ćemo učiti iz naših grešaka. Vreme će pokazatirekao je Zvezdin plej. 

Teo je na kraju istakao i da crveno-beli nisu izgubili šanse za plasman u plej-of Evrolige, kao i da će se boriti dok god postoji nada. 

- Vrlo bitno što predstojeće duplo kolo u Evroligi igramo na svom terenu. Iskreno, verujem da mi još nismo izgubili šanse za plej-of Evrolige. Verujem da postoji šansa i da sve zavisi od nas i da ako ćemo da se borimo i zalažemo kao što smo i večeras igrali u derbiju, onda mislim da će sve zavisiti od nas. Dokle kod imamo šansu mi nećemo odustajati - zaključio je Teodosić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija