• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2024

10:42

Mesina poručio: Evroligu će osvojiti neki od ova dva tima!

EPA

Košarka

Mesina poručio: Evroligu će osvojiti neki od ova dva tima!

Podeli vest

Košarkaši Armanija ubedljivo su poraženi od Panatinaikosa 79:62 u Atini, a trener gostiju Etore Mesina istakao je "zelene" kao najveće favorite za titulu Evrolige uz Real Madrid.

Iskusni italijanski stručnjak je čestitao ekipi Ergina Atamana kao boljem rivalu koji je dominirao na obe strane parketa.

Takođe, ukazao je na probleme sa povredama njegovog tima zbog kojeg je često morao da menja rotaciju i taktičke šeme.

Foto: EPA

Ekipa Armanija

Nemamo kontinuitet u rosteru. Morali smo da pokrivamo odsustva Mirotića i Loa. Sada imamo više igrača na raspolaganju. Ne krećete da gradite tim od napada, već od odbrane. Svi igrači moraju da ulože napor i naprave mesta za one koji se vraćaju. Što se Panatinaikosa tiče, ovaj tim je uz Real najbolji u Evropi. Način na koji igraju u odbani i napadu, energija, navijači. Na njihovom terenu zaista morate biti na najvišem mentalnom nivou. Ako ne postižete poene bićete poniženi - kazao je Mesina.

Njegova ekipa sada ima isti učinak kao i Crvena zvezda sa deset pobeda i  14 poraza, a očekuje ih neugodno gostovanje Efesu u Istanbulu.

Teško su i igrači podneli ovaj poraz od Panatinaikosa i to samo pet dana posle velike pobede nad favorizovanom Barselonom.

Ambicije tima su na početku sezone bile mnogo veće, naročito nakon potpisa najtraženijeg igrača prelaznog roka, Nikole Mirotića.

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija