• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2024

13:58

Umro otac Dejana Milojevića!

ATA Images

Košarka

Umro otac Dejana Milojevića!

Podeli vest

Nešto više od mesec dana posle smrti Dejana Milojevića, preminuo je i otac srpskog košarkaša i trenera Milan Milojević.

Otac legende srpskog sporta preminuo je danas, saznaje Sportal.

Uzrok smrti i dalje nije poznat. 

Podsetimo, Dejan Milojević preminuo je 17. januara u Solt Lejk Sitiju u 47. godini, nakon srčanog udara koji je doživeo tokom zajedničke večere sa članovima stručnog štaba Golden Stejta, gde je radio kao pomoćni trener.

Milojević je nakon toga hitno prebačen u bolnicu, gde je, nažalost, izgubio bitku nekoliko sati pošto je hospitalizovan.

Sahranjen je 12. februara na Novom bežanijskom groblju, a od njega su se, pored porodice i prijatelja, oprostile i stotine košarkaških radnika.

Dejan je rođen 15. aprila 1977. godine u Beogradu. Košarkašku karijeru počeo je u beogradskom Beovuku 1997. godine, a potom je nosio dresove FMP iz Železnika, Budućnosti, Partizana, Valensije i Galatasaraja.

Karijeru je završio 2009, a tri godine nakon toga uplovio je u trenerske vode i preuzeo Megu, vodio je i Budućnost, a dve i po godine bio je pomoćni trener u Golden Stejtu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija