• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

24.02.2024

06:40

Bilo je grubo! Jaramaz ukazao na ovaj detalj sa meča protiv Finske (VIDEO)

Starsportphoto

Košarka

Bilo je grubo! Jaramaz ukazao na ovaj detalj sa meča protiv Finske (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Finsku sa 77:61 na startu kvalifikacija za Evrobasket 2025. godine, a jedan od članova tima Ognjen Jaramaz posebno je komentarisao suđenje.

Nije bilo lako našim momcima da pobede Finsku, koja je u trećoj četvrtini imala i plus devet.

Na sreću došli su do preokreta, a Jaramaz, koji je zabeležio tri poena, posle meča je prokomentarisao suđenje.

- Sudije su pustile grubu igru, ali Evroliga je, rekao bih, ista po tom pitanju. Nisam primetio neku značajnu razliku - rekao je Jaramaz, a onda prokomentarisao pobedu nad Finskom:

- Što se kaže, danas svi igraju košarku, a isto tako i Finci. Ne treba nikoga potceniti, mi to nismo svakako uradili. Opet iz njihove dobre igre su uspeli da drže rezultat, ali na kraju smo uradili dobar posao. Trideset minuta smo igrali egal utakmicu, mučili smo se, ali smo uspeli da prelomimo u poslednjoj četvrtini. Najviše smo se plašili njihove tranzicije i to smo im u početku dozvolili, ali u drugom poluvremenu smo to popravili. Značajna pobeda.

"Orlove" sada očekuje meč sa Gruzijom, u ponedeljak u gostima od 18.00. Jaramaz naglašava da treba biti oprezan.

- Čeka nas puna hala u Gruziji. Mislim da će biti teška utakmica i moramo da se spremimo za to dobro. Svakako treba da se bavimo detaljima u kojima nismo dobri. To što smo sa Finskom igrali egal ne doživljavam kao neku opomenu. Nadam se da ćemo preneti na taj meč ritam u napadu koji smo imali u četvrtoj četvrtini i krajem treće - zaključio je Jaramaz.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija