• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.Č.

07.03.2024

18:50

Veliki obrt u "slučaju Mirotić"! Oglasio se Mesina i objasnio da li će Nikola igrati protiv Partizana!

profimedia

Košarka

Veliki obrt u "slučaju Mirotić"! Oglasio se Mesina i objasnio da li će Nikola igrati protiv Partizana!

Podeli vest

Košarkaši Partizana u petak gostuju u Milanu, gde ih u okviru 28. kola Evrolige očekuje važan duel protiv Armanija. Iako je prethodnih dana u javnost plasirana vest da Nikola Mirotić neće igrati protiv crno-belih, prema poslednjim informacijama on će ipak biti na raspolaganju treneru Etoreu Mesini.

To znači da će nekadašnji reprezentativac Španije prvi put igrati protiv Partizana otkako je u transfer sagi koja je obeležila prethodno leto, najpre pristao da pojača redove "parnog valjka" a zatim odbio crno-bele uz objašnjenje da je "dobijao pretnje i da ne želi da deli narod"! Mirotić je zbog povrede propustio prvi duel Partizana i Armanija odigran krajem prethodne godine. Iako nije bio prisutan u Beogradskoj areni, "grobari" mu nisu oprostili to što je, prema njihovom mišljenju prekršio datu reč, pa su istakli nekoliko poruka u kojima ga nisu štedeli.

Foto: informer.rs

 

Košarkaš rođen u Podgorici propustio je duel sa Asvelom u prošlom kolu Evrolige, a nije ga bilo u timu ni protiv Varezea u prethodnoj rundi italijanskog prvenstva zbog problema sa virusom. Trener popularnih "manekena" Etore Mesina potvrdio je u najavi meča sa crno-belima da će krilni centar biti u rotaciji, kao i da će Šabaz Nejpir, koji je na početku sezone bio član Crvene zvezde, takođe igrati u predstojećoj utakmici.
- U odnosu na naš prošli meč protiv Asvela, kao i duel protiv Varezea, Šabaz Nejpir, Nikola Mirotić i Dijego Flakadori su ponovo spremni, pa će biti u široj rotaciji, što će nam dati više mogućnosti i prilika. Sa druge strane, Stefano Tonut, uz Bilija Berona i Aleksa Pojtresa ostaje van tima - pojasnio je iskusni stručnjak trenutnu kadrovsku situaciju u timu.

Foto: Starsportphoto©

 

Ostaje da se vidi u kojoj meri će Mirotić biti u mogućnosti da pomogne svojim saigračima u vrlo važnoj utakmci za oba kluba, koji se bore za plasman u plej-in. Partizan trenutno ima učinak od 13 pobeda i 14 poraza, dok sastav iz Italije ima dva trijumfa manje. Utakmica u Milanu igra se u petak, 8. marta sa početkom od 20.30.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija