• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

10.03.2024

22:25

Sferopulos posle ubedljive pobede: U košarci kao i u životu, ništa nije poklonjeno

Starsportphoto

Košarka

Sferopulos posle ubedljive pobede: U košarci kao i u životu, ništa nije poklonjeno

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos, očekivano je, bio zadovoljan ubedljivom pobedom svog tima u ABA ligi.

Crveno-beli su večeras u "Pioniru" deklasirali ekipu Krke sa 110:57 u 22. kolu regionalnog takmičenja i tako se dodatno učvrstili na liderskoj poziciji sa skorom 19-3. 

Grčki stručnjak je čestitao svojim igračima na odličnoj igri i istakao da je to posledica ozbiljnog rada. 

- U košarci je kao i u životu ništa nije poklonjeno. Nikad ne možete znati rezultat pre dolaska na igru, a za nas, bitno je kako smo pristupili igri. Videli ste razliku, možete razumeti da smo odigrali ozbiljno, nismo potcenili protivnika, znali smo da će se boriti jer žele da ostanu u ligi. Čestitam igračima - rekao je Sferopulos.

Foto: Starsportphoto

Džavonte Smart sa 24 poena predvodio Zvezdu protiv Krke

Grk se posle meča osvrnuo i stanje povređeniih Miloša Teodosića i Nikole Topića, koji su već duže van terena, kao i na Treja Tompkinsa, koji zbog povrede nije dobio ni priliku da debituje  

- Oni su u periodu rehabilitacije, oni će trenirati još više i kad nam doktor da pravo da igraju s timom, oni će trenirati s timom. Trenutno, oni jačaju svoje telo, mišiće, na mestima gde treba. Topić jača koleno, Teodosić jača zglob, Tompkins oko kolena i oni treniraju individualno, ići ćemo korak po korak dok ne dođe do timskog treninga. Onda će oni igrati - dodao je Sferopulos, koji nije mogao da precizira kada ćemo pomenuti igrači ponovo na teren.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Mali Lane za Informer: Idem očevim stopama, ali voleo bih i da budem bolji od njega
Fudbal

Mali Lane za Informer: Idem očevim stopama, ali voleo bih i da budem bolji od njega

Fudbaleri Vojvodine u petak su slavili protiv Voždovca (2:1) zahvaljujući golu 17-godišnjeg Lazara Jovanovića i to u 96. minutu utakmice! Sin nekadašnjeg reprezentativca Srbije Milana Laneta Jovanovića (42) koji je takođe ponikao u redovima "lala", svojim debitantskim golom u dresu matičnog tima izazvao je pravu detonaciju na "Karađorđu".

10.03.2024

21:48

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija