• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

21.03.2024

23:20

Hezonja raspoložen nakon pobede: Hvala "grobarima", pevaću i ja Jabuseleu ovu pesmu! (VIDEO)

Starsportphoto©

Košarka

Hezonja raspoložen nakon pobede: Hvala "grobarima", pevaću i ja Jabuseleu ovu pesmu! (VIDEO)

Podeli vest

Sa ovakvim navijačima Partizan može daleko da dogura u Evroligi, poručuje košarkaš Reala.

Doplu dobrodošlicu dobio je Mario Hezonja na gostovanju Partizanu. Navijači crno-beli pozdravili su ovacijama košarkaša Real Madrida, ali im se on nije odužio na najbolji način pošto je sa 25 poena predvodio "blankose" do pobede u "Beogradskoj areni". 

Nakon meča Hezonja je iskoristio priliku da se zahvali navijačima Partizana na podrci koju dobija, a potom se dotakao i mogućnosti da naredne sezone obuče crno-beli dres. 

- Sa ovih sam prostora i nisam iznenađen, drago mi je da vidim ovakve navijače u Evroligi, sa njima Partizan može daleko da dogura - rekao je Hezonja, a potom dodao. 

- Ne koristim mnogo društvene mreže, ali vidim na Instagramu i Tviteru. Drago mi je jako i puno im hvala na podršci, već godinama je tako. Dosta se piše poslednjih dana, super je osećaj. 

Nekoliko minuta kasnije na svom Instagramu Mario Hezonja iskoristio je priliku da se još jednom zahvali navijačima Partizana na dočeku u "Beogradskoj areni". 

Foto: prinstscreen

 

Za razliku od Hezonje - Geršon Jabusele dočekan je "na nož" pošto su ga navijači Partizana žestoko prozivali. Našalio se Hezonja na račun svog saigrača i istakao kako će mu pevati istu pesmu na putu ka Madridu.

- Nije me pitao šta su skandirali, ali ću mu reći i pevati! Šalim se... On je fantastičan momak, šteta što se sve tako desilo. Dovoljno je pametan, isključio se iz svih skandiranja, takve stvari ga ne diraju, danas je odigrao veoma dobro - poručuje as Real Madrida. 

Šuška se poslednjih nedelja da bi Hezonja naredne sezone mogao u Panatinaikos. Interesovalo je novinare da li bi više voleo da igra pred "grobarima" ili pristalicama "zelenih" u Atini. 

- Dva meseca sam proveo u Panatinaikosu i Grci su spektakl. Teško pitanje... Ne zna se ko je bolji. 

Za kraj, Hezonja se dotakao i mogućnosti da se Partizan i Real ponovo susretnu u plej-ofu Evrolige baš kao i prošle sezone. 

- Drugačija je igra Partizana, fali igrač ili dva iz prošle sezone, ali nadam se da će stići do plej-ofa. Niko od ekipa koje se bore za to mesto ne žele da igraju protiv Partizana ako prođu opet spektakl kao prošle godine. Bilo bi mi drago, ali videćemo - podvukao je Hezonja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija