• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

24.03.2024

22:28

Olimpijakos silovit pred dolazak u Beograd! Crveno-beli deklasirali rivala

Starsportphoto©

Košarka

Olimpijakos silovit pred dolazak u Beograd! Crveno-beli deklasirali rivala

Podeli vest

Četa Jorgosa Barcokasa bez problema savladala Apolom Patron i najavila duel protiv Partizana.

Mučio se Partizan pošteno na gostovanju u Podgorici, ali je nakon velike borbe uspeo da savlada Studentski centar. Vremena za slavlje nema budući da crno-bele u četvrtak očekuje - meč sezone! Četa Željka Obradovića će u "Beogradskoj areni" dočekati Olimpijakos, a eventualna pobeda protiv crveno-belih iz Pireja pogurala bi šampiona ABA lige ka plej-inu Evrolige! 

Duel u Beogradu je od ogromne važnosti za Partizan, ali i za Olimpijakos. Izabranici Jorgosa Barcokasa bore se za "pol poziciju" pred početak plej-ofa i pobeda u Beogradu ostavila bi ih u trci za prva četiri mesta na tabeli. Zbog toga, crveno-beli su maksimalno fokusirani pred duel sa Partizanom, a to su potvrdili danas u grčkom prvenstvu. 

Olimpijakos je deklasirao Apolon Patron sa 93:63 u 22. kolu grčkog šampionata. Nišanske sprave naštelovao je Kostas Papanikolau koji je predvodio crveno-bele sa 16 poena, a pratio ga je ove sezone sjajni Ajzea Kenan sa 15. 

Foto: Starsportphoto©

 

Još jedan dobar meč odigrao je Alek Piters sa 13 poena, Mozes Rajt je bio nadomak "dabl-dabl" učinka pošto je utakmicu završio sa 10 poena i devet skokova. U sastavu Olimpijakosa nije bilo povređenih Nikole Milutinova i Filipa Petruševa, a Jorgos Barcokas na srpski tandem ne računa ni za duel sa Partizanom. 

- Mislim da će Petrušev odigrati neke od preostalih utakmica Evrolige. Stvari sa njegovim lečenjem idu dobro. Nije bilo ništa ozbiljno. Petrušev neće igrati u sledećem duelu, ali se nadam da ćemo ga u timu imati ranije nešto što se očekivalo - rekao je Barcokas nakon utakmice. 

Duel Partizana i Olimpijakosa na programu je u četvrtak od 20:30 u "Beogradskoj areni". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija