• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.Č.

26.03.2024

11:07

Ovo morate da vidite! Miljenik "grobara" obožava Beograd i navijače Partizana!

Starsportphoto

Košarka

Ovo morate da vidite! Miljenik "grobara" obožava Beograd i navijače Partizana!

Podeli vest

Igrač Baskonije, Čima Moneke definitivno nije poput većine profesionalnih košarkaša. Nigerijac je svojom simpatičnom pojavom i iskrenim i opuštenim stavom stekao simpatije većine ljubitelja igre pod obručima, a posebno je "kupio" navijače Partizana!

Baskonija je nedavno gostovala u Beogradu, gde je poražena u duelu sa crno-belima (87:83). Upravo je Moneke pozdravljen aplauzima "grobara", što baš i nije čest slučaj kada su u pitanju igrači protivničkih ekipa. Na društvenim mrežama traje kampanja navijača crno-belih, u kojoj ga pozivaju da im se od sledeće sezone pridruži i obuče dres aktuelnog šampiona ABA lige.

Foto: Starsportphoto

 

Zanimljivo, krilni košarkaš ima svoj kanal na "jutjubu", na kojem sa pratiocima deli interesantne momente iz svog života i karijere. Nedavno je objavio video u kojem je opisao kako mu je protekao dan uoči i nakon odmeravanja snaga sa "parnim valjkom". Za domaće ljubitelje košarke svakako izuzetno zanimljiv sadržaj, s obzirom na to da Moneke na više mesta pohvalno govori o ljudima u Srbiji i ističe njihovu ljubav prema košarci. Posebno ističe atmosferu u "Beogradskoj areni".

- Utakmica je bila neizvesna, na kraju je publika bila ta koja je napravila razliku. Zbog toga kadrove sa meča nisam želeo da kvarim mojim glasom, kako biste mogli da čujete u kakvoj atmosferi se igralo - objasnio je Moneke u delu videa nakon kadrova sa meča.

Na samom kraju i još jedno iznenađenje za sve ljubitelje košarke, a to je najava intervjua sa još jednim ljubimcem "grobara".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija