• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

26.03.2024

09:00

Bahati as Bostona krvnički udario Bogdana! Zgadio se navijačima (VIDEO)

printscreen

NBA

Bahati as Bostona krvnički udario Bogdana! Zgadio se navijačima (VIDEO)

Podeli vest

Bogdan Bogdanović je ubacio 22 poena Bostonu u pobedi Atlante 120:118, što su Seltiksi teško podneli.

Bilo je onih koji su nakon meča bili nervozni, što ne čudi, s obzirom na to da je Boston imao i 30 poena prednosti tokom utakmice, ali su igrači Atlante napravili najveći preokret u istoriji kluba i pobedili.

Poraz najbolje NBA ekipe teško je podneo Džejlen Braun koji je po završetku utakmice jednim nesportskim gestom sve ostavio bez teksta. Bio je besan, pa je ramenom udario Bogdana Bogdanovića koji pokušava nešto da mu kaže.

Bogdan se pozdravljao sa igračima Bostona, nakon zagrljaja sa Prozingisom okrenuo se ka Braunu kako bi mu čestitao na borbi, a ovaj je bukvalno "prošao kroz njega", kao da ne postoji.

 

 

 

 

Naravno, navijači Atlente su pobesneli i napali Brauna na društvenim mrežama. Zgadio im se njegov potez posle poraza.

"Gubitnici ne mogu da budu pobednici, Bodgan je jedan od najboljih momaka u ligi, ovaj potez je bezveze", "Kakav gubitni", "Ovo je loše",  "Zbog ovoga Seltiksi nikada neće biti šampioni", samo se neki komentari na društvenim mrežama.

Foto: Tanjug/AP Photo

Bogdan Bogdanović

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija