• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

31.03.2024

12:30

Jokićev saigrač o igraču Partizana: To je moj čovek, voleo bih da je ovde!

AP/Photo

Košarka

Jokićev saigrač o igraču Partizana: To je moj čovek, voleo bih da je ovde!

Podeli vest

Saigrač Nikole Jokića iz Denver Nagetsa, Džamal Marej otkrio je da mu nedostaje Pi Džej Doužer i da bi voleo da je košarkaš Partizana ostao u NBA ligi.

"Druga violina" ekipa Nagetsa je obavestila javnost da će ovog leta braniti boje reprezentacije Kanade na Olimpijskim igrama, nakon što je zbog povrede preskočio Svetsko prvenstvo u Manili.

Marej se dotakao i nekadašnjeg saigrača, sadašnjeg člana crno-belih Pi Džeja Doužera. Krilo "parnog valjka" je za tim iz Kolorada nastupalo od 2019. do 2022. i za to vreme je postao jedan od dražih saigrača Kanađanina.

Foto: AP/Photo

Doužer u dresu Denvera

Ne pratim Evroligu, ali to je moj čovek. Nekoliko puta sam se čuo sa njim, on igra svoju igru tamo. Znam kakav je život u Evropi, malo je drugačije, ali on uživa. Voleo bih da je ovde, zabavljali smo se dok je bio tu. On poseduje kvalitet, može da se prilagodi bilo kome ko je na terenu sa njim. Definitivno je NBA igrač. Kada je zdrav nemam nikakve sumnje u to - rekao je Džamal.

Bek Denvera igra odlično ove sezone i ponovo je izazvao mnogo kontroverze kada je izostavljen sa Ol-star utakmice. Mnogi su smatrali da mu je mesto među "kremom" lige, ali pozivnice opet nije bilo.

Prosečno ove sezone postiže 20,9 poena, 4,1 skok i 6,7 asistencija po meču, a Nagetsi zauzimaju treće mesto Zapadne konferencije sa učinkom 51 pobeda i 23 poraza.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!
Društvo

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom i to uglavnom u drugom delu dana a najviša dnevna temperatura biće od 20 do 25 stepeni, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

01.05.2024

12:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15