• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

02.04.2024

17:29

Nema Žoca?! Ovo je top lista trenera sa "najkraćim fitiljem" u Evroligi! Pobesne u sekundi!

Starsportphoto

Košarka

Nema Žoca?! Ovo je top lista trenera sa "najkraćim fitiljem" u Evroligi! Pobesne u sekundi!

Podeli vest

Trener Partizana Željko Obradović je poznat kao jedan od stručnjaka koji lako plane, sa druge strane Janis Sferopulos je dosta smireniji i strpljiviji.

Na instagram stranici "Basketnjuza" objavljena lista trenera koji imaju "kratak fitilj" i koji su ove sezone najviše "besneli" u elitnom košarkaškom takmičenju.

Zanimljivo Obradović nije među njima, za Sferopulosa se i očekivalo da nije u tom društvu.

Najviše je divljao trener Valensije Aleks Mumbru koji je zaradio čak 11 tehničkih grešaka.

Drugo mesto dele treneri Makabija Oded Kataš, potom Barselone Rođer Grimau, strateg Panatinaikosa Ergin Ataman, kao i Đanmarko Poceko sa osam opomena.

Na šestom mestu je Dimitris Itudis koji je dok je bio u Feneru napravio tehničku grešku pet puta, koliko je učinio i Pablo Laso u Bajernu, a zatim i Erdem Čan dok je bio u Efesu.

Za kraj, tu se nalazi Luka Banki koji je stigao da napravi četiri tehničke greške na klupi Virtusa iz Bolonje.

Obradović i Sferopulos imaju po tri ili manje tehničkih, pa ih na ovoj interesantnoj listi nema. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Konačno je gotovo? Evo do kada Željko ostaje u Partizanu
Partizan

Konačno je gotovo? Evo do kada Željko ostaje u Partizanu

Treneru Košarkaškog kluba Partizan Željku Obradoviću na kraju sezone ističe trogodišnji ugovor sa crno-belima, a mesecima traju spekulacije da li će ga produžiti. Kako prenosi Mocart sport, popularni Žoc ostaće u klubu najmanje do 2026. godine.

01.04.2024

12:32

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija