• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

11.05.2024

15:10

Novi udar Budućnosti na ABA ligu! Izgubili od Partizana pa poručili: Upozorili smo, obistinilo se!

Starsportphoto

Košarka

Novi udar Budućnosti na ABA ligu! Izgubili od Partizana pa poručili: Upozorili smo, obistinilo se!

Podeli vest

Nema mira u ABA ligi! Košarkaški klub Budućnost oglasio se još jednim saopštenjem nakon što su sinoć poraženi od Partizana sa 100:86 u majstorici polufinala plej-ofa regionalnog takmičenja.

Podgoričani su se u prethodnih nekoliko dana žalili na suđenje, naročito na mečevima protiv Partizana, a ovog puta su udarili direktno na rukovodstvo ABA lige.

Iz rukovodstva Budućnosti apelovali su na ostale članove Skupštine takmičenja da što pre reaguju, jer prema njihovom mišljenju, Jadranska liga doživljava najteže trenutke od osnivanja.

"Poštovani članovi Skupštine, nažalost, obistinilo se ono na šta već dugo Košarkaški klub Budućnost VOLI upozorava. Ko će biti pobednik u važnim utakmicama ABA Lige više ne odlučuju igrači i njihov kvalitet i igra, nego drugi koji bi, pre svega, trebali da budu u funkciji kvaliteta košarke i regularnosti lige. Takvim ponašanjem ABA Liga, čini nam se, doživljava najteže trenutke", navode iz Budućnosti.

Foto: Starsportphoto©

Detalj sa meča Partizan - Budućnost

 

Iz kluba iz Podgorice dodaju da mora da se poradi na regularnosti lige, kao i da je situacija alarmantna.

"Sigurni smo da većina od 12 klubova koji su vlasnici ABA Lige i ostali koji igraju ovu ligu imaju interes da liga bude regularna i da za njeno osvajanje i pozicije na tabeli treba da budu merodavni i odlučujući klubovi, a ne ostali učesnici, sudijska organizacija, sudije... Nastalu tešku situaciju, koja u potpunosti obesmišljava dalje postojanje ABA Lige, moraju rešavati sami klubovi, jer je jasno da probleme ne mogu rešiti i popraviti oni koji su prouzrokovali ovako tešku situaciju", dodaju iz Budućnosti.

Nakon pobede Partizana oglasio se i Jogi Ferel, košarkaš Budućnosti, koji smatra da njegovoj ekipi nije dozvoljeno da slavi u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija