• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

19.05.2024

08:40

"Goreće" Arena!  Evo gde možete da gledate TV prenos večitog derbija

Starsportphoto

Košarka

"Goreće" Arena! Evo gde možete da gledate TV prenos večitog derbija

Podeli vest

Nedelja veče je rezervisana za košarku. Košarkaši Crvene zvezde gostuju Partizanu u nedelju od 20.30 časova u "Beogradskoj areni", u okviru trećeg meča finalne serije ABA lige.

Meč možete da pratite na našem portalu, tekstualni prenos derbija, dok je TV prenos obezbeđen na  na Arenasport televiziji i to na njihovom Premium 1 kanalu, ali i na televiziji B92. Crveno-beli su dobili prva dva duela pred svojim navijačima i imaju šansu da maksimalnim rezultatom 3-0 u finalnoj seriji dođu do trofeja šampiona regionalnog takmičenja. To su već ostvarili u sezonama 2015/16 i 2016/17, kada su u borbi za trofej pobeđivali Megu i Cedevitu.

Iako crveno-beli imaju 2-0 neće im biti lako da dođu do brejak u "Beogradskoj areni" pred 20.000 navijača. 

- Treća utakmica za obe ekipe. Sada igramo na terenu našeg protivnika i rivala. Ono što je osnovno i od čega sve kreće je da moramo da budemo izuzetno fokusirani i da se držimo našeg plana igre. Igra se u Beogradskoj areni, to je teren koji nam je dobro poznat i već smo odigrali dve utakmice nominalno kao gosti na početku sezone. Nema tajni, moramo da odigramo jako čvrsto uz puno koncentracije i da se pridržavamo plana i sprovedemo ga na terenu  - istakao je trener Zvezde Janis Sferopulos.

Foto: aba-liga.com

Dejan Davidovac i Kevin Panter

 

Željko Obradović, trener crno-belih, pred treću utakmicu je pozvao navijače da podrže ekipu.

- Poprilično je jasno zbog čega smo izgubili prethodne dve utakmice, nije velika filozofija, mislim da je svima jasno. Treba da se pripremimo, uz maksimalno poštovanje prema protivniku i da prođe sve u fer i sportskoj atmosferi. Da se priča isključivo o košarci. Pozivam ovom prilikom navijače da nas podrže i bodre kao što su to radili cele godine, i opet ponavljam, da sve bude u fer i sportskoj atmosferi -  istakao je Obradović.

 

Foto: Starsportphoto

Košarkaši Partizana

 

Foto: Starsportphoto

 

Ako  Zvezda ponovo savlada Partizan i upiše šesti trijumf u nizu nad večitim rivalom, grčki trener Joanis Sferopulos će se upisati u istoriju kluba i regionalnog takmičenja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija