• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

25.05.2024

14:33

Supruga košarkaša Olimpijakosa šokirala objavom! Atraktivna plavuša poželela sreću Lesoru i ekipi!

Printscreen Instagam

Košarka

Supruga košarkaša Olimpijakosa šokirala objavom! Atraktivna plavuša poželela sreću Lesoru i ekipi!

Podeli vest

Supruga košarkaša Olimpijakosa Šekila Meksika, Beril, podigla je prašinu na društvenim mrežama, pošto je na svom "Iks" profilu poželela sreću košarkašima Panatinaikosa u borbi protiv Real Madrida, za šampionski pehar Evrolige.

Košarkaši Olimpijakosa sinoć su poraženi od ekipe iz prestonice Španije rezultatom 87:76, i tako su izgubili u trci za najveće priznanje evropske košarke. No, to nije sprečilo istetoviranu lepoticu da se oglasi na socijalnim platformama i poželi sreću atinskom klubu.

 

 

- Izuzetno sam ponosna na ovogodišnji tim, svi su nas otpisali, a mi smo nastavili da se dokazujemo! Ostao je još jedan trofej! Srećno Panatinaikosu u finalnoj utakmici - napisala je Beril Mekisik uz broj svog supruga 77.

Olimpijakos će najpre igrati za treće mesto u Evropi protiv Fenerbahčea, a zatim protiv Peristerija tražiti put do finala u Grčkoj.

 

 

Snažni bek se u dosadašnjem delu takmičarske godine nametnuo kao jedan od nosilaca igre crveno-belih iz Pireja, za koje prosečno postiže gotovo devet poena po meču, a njegova najveća podrška jeste njegova supruga Beril. Tokom utakmica grčkog velikana često se u kadru može videti atraktivna plavuša, sa kojom je u braku od 2019. godine, a svoju ljubav krunisali su jednim detetom.

 

 

Tetovirana lepotica je model, vredno radi i trenira na svom izgledu, pa često svoje pratioce na društvenim mrežama obraduje storijima iz teretane. Osim toga, ona je vloger i strimer na jutjubu, a svog muža prati u stopu i često je na tribinama dvorane “Mira i prijateljstva”.

Atraktivna plavuša redovno postavlja slike sa mužem, a ono čime privlači doste pažnje su njene tetovaže u vidnom području. Beril je istetovirala vrat, obe ruke, obe noge, ima veliku tetovažu ispod grudi, tetovirani su joj prsti na rukama, a takođe ima tetovažu i preko čitavih leđa i jednom delu zadnjice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija