• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

27.05.2024

19:30

Hezonja "pecnuo" Lesora i ekipu: Sve je napravljeno da Panatinaikos pobedi!

Starsportphoto©

Košarka

Hezonja "pecnuo" Lesora i ekipu: Sve je napravljeno da Panatinaikos pobedi!

Podeli vest

Košarkaš Real Madrida Mario Hezonja (29) smatra da je na fajnal-foru u Berlinu sve bilo podređeno Panatinaikosu, kako bi grčki tim pobedio i osvojio titulu Evrolige.

Nisu izabranici Ćus Matea uspeli da odbrane trofej Evrolige, pošto su u finalu poraženi od Panatinaikosa rezultatom 95:80. Košarkaš iz redova španskog giganta koji je na tom meču upisao tek osam poena, uz osam skokova i dve asistencije, preuzeo je potpunu krivicu na sebe za poraz njegove ekipe.

- Ja sam apsolutno kriv za poraz. Izgubio sam jako važnu titulu svojoj ekipi​. Ako u košarci ne postižeš koševe, ne možeš ništa da uradiš. Može se govoriti o odbrani i svim drugim stvarima koje lepo izgledaju na internetu, ali istina je da ako ne poentiraš, ne možeš ništa. Uvek vam govorim kako se osećam, govorim uvek iz srca. Ne lažem ni u dobrim ni u lošim trenucima. Veliki igrači pobeđuju na ovakvim turnirima, a tokom ova dva dana ja nisam uspeo da pomognem svojoj ekipi  - istakao je Mario na konferenciji za medije nakon meča.

 

 

Ipak, nije košarkaš Real Madrida propustio priliku da na kraju podbode protivnika, naglašavajući da su "zeleni" imali određenu prednost na završnom turniru.

- Čestitam Panatinaikosu na sjajnoj sezoni. Na ovom turniru se činilo da je sve napravljeno kako bi oni pobedili, svaki detalj - istakao je Hezonja koji je 2021. godine igrao za atinski klub.

Hrvatu ističe ugovor sa Realom za mesec dana, a on i dalje pregovara sa upravom o nastavku saradnje. Pominjalo se da bi Hezonja mogao da se vrati u redove Panatinaikosa naredne sezone, ali pitanje je šta će biti posle ovakve izjave. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija