• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.Č.

04.06.2024

21:32

Turčin obradovao večite! Italijanima "visi" mesto u Evroligi!?

EPA Images

Košarka

Turčin obradovao večite! Italijanima "visi" mesto u Evroligi!?

Podeli vest

Trener Panatinaikosa Ergin Ataman (58) rekao je u jednom intervjuu da dobija ponude od košarkaških agenata za brojne igrače Virtusa iz Bolonje! Prema njegovom mišljenju, to nije dobar znak kada je u pitanju nastup italijanskog kluba u Evroligi naredne sezone, što bi značilo da će Crvena zvezda i Partizan sigurno dobiti specijalnu pozivnicu!

Iskusni turski stručnjak telefonski se uključio u jednu emisiju posvećenu košarci u Italiji. Tom prilikom govorio je o brojnim aktuelnim košarkaškim temama, a najinteresantniji deo bio je kada se dotakao neizvesne budućnosti Virtusa iz Bolonje.

- Vrlo je važno da vidimo šta će se dogoditi sa sponzorom Virtusa. U italijanskim timovima ima sjajnih sponzora, ali kada se oni povuku ostaju konfuzija i problemi. Evroliga predstavlja veliku finansijsku obavezu i zahteva velikog i jakog sponzora. Mečevi Virtusa su veoma interesantni i svi su srećni kada gostuju u Bolonji, ali ostaje da vidimo šta će biti sa sponzorom. Ukoliko nema gospodina Armanija u Milanu, kako će Olimpija upavljati budžetom? Ukoliko se kompanija "Segafredo" povuče, isto pitanje se postavlja u slučaju Virtusa? - rekao je Ataman.

 

 

 

 

Upitan da iznese svoju prognozu finala italijanskog šampionata u kojem će se sastati Armani i Virtus, trostruki osvajač Evrolige otkrio je više nego što je bilo ko očekivao.

- Mislim da će Armani pobediti. Igrači Virtusa bi, zbog problema sa sponzorom, mogli da budu ometeni. Veliki broj agenata ide okolo i nudi nam igrače Virtusa, ali oni prvo moraju da se fokusiraju na to da okončaju prvenstvo. Da li ću navijati za Bankija ili Mesinu? Obojica su moji veliki prijatelji. Poštujem obojicu, ali Mesina je bio moj idol - zaključio je trener Panatinaikosa.

Foto: EPA

 

Podsećamo, prema najavama čelnika Evrolige jedan od klubova koji je igrao u minuloj sezoni elitnog takmičenja, ostaće bez specijalne pozivnice za sezonu 2024/25. U krugu od pet ekipa, a to su Crvena zvezda, Partizan, Virtus, Valensija i Alba, jednoj će biti uskraćen "vajld kard". Ukoliko to bude Virtus, jasno je da ćemo crveno i crno-bele i od naredne jeseni gledati u najkvalitetnijem evropskom takmičenju!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Lider ZLF - Lažov od starta!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Lider ZLF - Lažov od starta!

Prekjuče 21.6.2024. godine, na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Beograda, jedan od novih lidera stranke Zeleno levi front (Ne davimo Beograd), Branislav Dimitrijević, je u svom prvom obraćanju pred Skupštinom grada, masno slagao.

23.06.2024

18:42

TV

Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)
Live TV

Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi izovorio je legendarnu rečenicu pred odlazak u Lisabon: "Kakav bre plasman za Svetsko prvenstvo?" Tada smo pobedili. Da li ste mu verovali kada je rekao da ne treba da brinemo i da će odvesti Srbiju na Evropsko prvenstvo? Evo nas danas u Nemačkoj! Šta možemo da očekujemo u utakmici protiv Danske? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su bivši reprezentativac Predrag Mijatović i novinar sportske rubrike Informera Ljubiša Vidović. Uživo u program javio se i Jovan Šurbatović, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije.

23.06.2024

12:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija