• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

04.06.2024

13:50

Crvena zvezda prva u redu za potpis NBA veterana!

EPA

Košarka

Crvena zvezda prva u redu za potpis NBA veterana!

Podeli vest

Košarkaški klub Crvena zvezda glavni je kandidat za potpis plejmejkera Olimpijakosa Ajzee Kejnana (33), koji je dugo godina nastupao u NBA.

Prema navodima dobro informisane stranice "The Shot", sjajni strelac mogao bi ostati u crveno-belom dresu, ali u Beogradu.

"Ajzea Kejnan će ostati u istoj boji dresa, ali će trojke pogađati u Beogradu. Crvena zvezda je prvi favorit za potpis 33. godišnjeg beka, koji izaziva veliko interesovanje i u Italiji", napisao je pomenuti portal.

Iskusni organizator igre je u prebogatoj karijeri nosio dresove čak šest NBA timova i važio je za energičnog igrača sa klupe koji donosi veliki ofanzivni potencijal kada uđe u igru.

Dolaskom u Evropu status mu se promenio i dobio je ulogu startera.

Pre Olimpijakosa igrao je za Uniks i Galatasaraj, odakle su ga sjajne partije preporučile gigantu iz Pireja.

Za Olimpijakos nastupa od 2022, a ovu sezonu je završio sa prosekom od 11 poena, 1,4 skokova i 1,9 asistencija po meču. 

Podsećamo, ekipa sa Malog Kalemegdana je izuzetno aktivno započela pripreme za sledeću sezonu, pošto je četu Janisa Sferopulosa već pojačao Uroš Plavšić, dok se mnoga druga imena pominju kao gotovo izvesna.

 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50