• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

04.06.2024

12:24

Blista prelepa Dileta! Atraktivnija nego ikad na devojačkoj večeri (FOTO GALERIJA)

Instagram

Showtime

Blista prelepa Dileta! Atraktivnija nego ikad na devojačkoj večeri (FOTO GALERIJA)

Podeli vest

Italijanska sportska voditeljka Dileta Leota (32) uskoro će se udati, a sada je priredila devojačko veče za pamćenje.

Atraktivna plavuša i čuvar mreže Njukasla Loris Karijus (30) u vezi su od oktobra 2022, ćerku Ariju dobili su prošlog avgusta, a ovog leta će se venčati.

Svadba je zakazana za 22. jun na Siciliji, tačnije ostrvu Lipari, a kako je Dileta ranije otkrila imaće samo 150 zvanica, što je mali broj za južnjačko venčanje, ali joj više od toga stvara stres.

Dileta je sada prosllavila devojačko veče na Ibici, gde je prijatelje povela u provod za pamćenje.

Blistala je u beloj haljini, ali i ljubičastom kupaćem i kratkoj, uskoj crnoj haljini.

Podsetimo, Dileta i Loris upoznali su se u restoranu u Parizu.

- Videla sam ga u restoranu u Parizu i pomislila "ovo je čovek mog života". Nije me pogledao, ali mi je pre odlaska mahnuo i onda smo sedeli do četiri ujutru. Tada nisam znala engleski, ali govorili smo univerzalnim jezikom ljubavi - otkrila je Dileta tokom gostovanja u emisiji na kanalu Rai uno.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija