• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

10.06.2024

16:10

Amerikanac podigao uzbunu u Evropi, giganti stali u red za potpis!

EPA

Košarka

Amerikanac podigao uzbunu u Evropi, giganti stali u red za potpis!

Podeli vest

Američki košarkaš Vil Klajburn (34) izazvao je ogromno interesovanje mnogih timova iz Evrolige zbog podatka da mu ovog leta ističe ugovor sa Efesom.

Prema navodima italijanskog novinara, Matea Andreanija glavni favoriti za usluge nekadašnjeg igrača CSKA iz Moskve su Armani i Monako.

On ističe da će pomenuti klubovi pomno pratiti razvitak situacije u Istanbulu i strpljivo vrebati svoju šansu za potencijalni dogovor sa Klajburnom.

 

 

Efes je ove sezone upisao nešto lošije rezultate, takmičenje u eliti okončali su porazom od Virtusa u plej-inu, a trenutno zaostaju 2:0 za Fenerbahčeom u finalu turskog prvenstva. Zbog svega toga, utisak je da će Klajburn odlučiti da napusti "plave", pogotovo što je produžetak ugovora dobio Larkin, a pominje se dolazak Furkana Korkaza ovog leta. 

Foto: EPA

Izazvao veliko interesovanje evroligaša - Vil Klajburn

Podsećamo, sjajni košarkaš rodom iz Detroita prošle godine se dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom ,a uzimajući u obzir aktivnost crveno-belih u ovogodišnjem prelaznom roku, ne treba isključiti mogućnost konačnog dolaska Amerikanca na Mali Kalemegdan.

Iako je zašao u poznije igračke godine i dalje važi za jednog od boljih strelaca u Evroligi, a protekle sezone je javno priznao da sebe smatra najboljim igračem na poziciji "trojke" u Evropi.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Đurđev raskrinkao Đilasovu perjanicu: Stranom plaćeniku Mariniki Tepić priviđaju se plaćene ubice države!
Politika

Đurđev raskrinkao Đilasovu perjanicu: Stranom plaćeniku Mariniki Tepić priviđaju se plaćene ubice države!

Nakon što su svi njeni napadi na ličnoj i porodičnoj osnovi na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića propali, Marinika Tepić već godinama unazad pokušava da naruši ugled aktuelnog premijera Srbije Miloša Vučevića izmišljajući njegove navodne veze sa novosadskim kriminalcima. Ti napadi su delom na ličnoj osnovi, jer Vučević voljom građana vrši funkciju koju je ona htela za sebe uz pomoć stranih ambasada, a delom su nastavak kampanje kriminalizacije rukovodstva Srbije sa ciljem destabilizacije države i unošenja nemira među građanima, izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

18.06.2024

13:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija