• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

12.06.2024

14:30

Pešić: Dosadni ste sa Jokićem, pričajmo malo o ekipi! (VIDEO)

Starsportphoto©

Košarka

Pešić: Dosadni ste sa Jokićem, pričajmo malo o ekipi! (VIDEO)

Podeli vest

Selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić postao je počasni doktor Univerziteta u Nišu, pa je tom prilikom govorio o reprezentaciji i centru Denver Nagetsa.

Popularni Kari je odgovarao na pitanja novinara, koja su, u najvećem delu, bila oko saopštenog spiska na kojem je i  Nikola Jokić za predstojeće Olimpijske igre u Parizu.

Ovo je proces koji se dešava otkako sam došao. Svi igrači, pa i Nikola, oni koji mogu da unaprede uspehe reprezentacije, oni su na spisku. Ne samo na spisku, oni su u svakodnevnoj komunikaciji sa nama koji smo zaduženi za reprezentaciju - rekao je Pešić.

Foto: profimedia

Jokić u dresu Srbije

Potom je ukazao na ostatak reprezentacije i kvalitet koji preostali košarkaši imaju. Ističe da je postalo zamorno stalno govoriti samo o jednom igraču.

- To što se vi novinari raspitujete samo za Nikolu, to je vaš problem. Ne govorim o Nikoli kao ličnosti i igraču, voleo bih, kao i on, da svi malo više počnete da pričate o ekipi. Ovo je pomalo dosadno, neugodno da moram da objašnjavam zašto je on došao ili nije. Ne pitate ni za jednog drugog igrača. Ovo samo u Srbiji može da se desi - objasnio je Kari.

Reprezentacija Srbije će početi sa pripremama 24. juna, a već 5. i 7. jula igraće kontrolne mečeve protiv Holandije i Turske. 

Foto: Starsportphoto©

Trening reprezentacije Srbije

Zvanični prijateljski meč odigraće 12. jula protiv Francuske u Lionu, a potom sledi putovanje u Abu Dabi i dueli sa Australijom i Sjedinjenim Američkim Državama. 

Nakon jakih provera ekipa se vraća u Beograd na duel sa Japanom 21. jula u Beogradskoj areni. Put Lila, Srbija kreće 24. jula.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Đurđev raskrinkao Đilasovu perjanicu: Stranom plaćeniku Mariniki Tepić priviđaju se plaćene ubice države!
Politika

Đurđev raskrinkao Đilasovu perjanicu: Stranom plaćeniku Mariniki Tepić priviđaju se plaćene ubice države!

Nakon što su svi njeni napadi na ličnoj i porodičnoj osnovi na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića propali, Marinika Tepić već godinama unazad pokušava da naruši ugled aktuelnog premijera Srbije Miloša Vučevića izmišljajući njegove navodne veze sa novosadskim kriminalcima. Ti napadi su delom na ličnoj osnovi, jer Vučević voljom građana vrši funkciju koju je ona htela za sebe uz pomoć stranih ambasada, a delom su nastavak kampanje kriminalizacije rukovodstva Srbije sa ciljem destabilizacije države i unošenja nemira među građanima, izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

18.06.2024

13:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija