• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

13.06.2024

20:29

Petrović razočarao crno-bele: Hezonja u Partizanu? Nije realno!

profimedia

Košarka

Petrović razočarao crno-bele: Hezonja u Partizanu? Nije realno!

Podeli vest

Čuveni košarkaški stručnjak i trener, Aco Petrović (65) smatra da igrač Reaal Madrida, Mario Hezonja (29) neće potpisati ugovor sa Partizanom ovog leta.

Nadaju se verni navijači beogradskog kluba da je konačno došlo vreme da hrvatski košarkaš obuče crno-beli dres, ali ono što se poslednjih dana spekuliše, ne ide u prilog njihovim nadanjima. Mesecima unazad postavlja se pitanje da li će Hezonja odlučiti da ostane u španskom klubu ili će se odlučiti na selidbu, pa otići u Panatinaikos koji je poprilično zagrizao za njega, Partizan, NBA ili na neku četvrtu destinaciju.

Hezonji ističe ugovor sa Madriđanima, ali je on rekao da bi želeo da ga produži. S tim u vezi, Petrović smatra da bi cifra koju bi klub koji stoji prvi u redu za njega mogao da ponudi tu mogao da poremeti planove svima.

Ja mislim da ako ljubavni poziv Panatinaikosa bude onakav kakvim se najavljuje, da ga očekujem tamo - izjavio je Petrović u podkastu "O svemu i ni o čemu sa Krešom i Krunom".

Foto: EPA Images

 

Kada je reč o Partizanu, iskusni stručnjak smatra da nema šanse da se 29-godišnji bek priključi crno-belom taboru.

- Ne, ne... To nije realno. Čelnici Real Madrida svaki dan razgovaraju sa njim. Problem Reala je drugi, a to je preveliki roster, 15 igrača, on ne može da dobije minutažu koju hoće, kao ni rolu. U Panatinaikosu ima mnogo više prostora na tri i četiri, to može da bude prevaga. Vratio bi se tamo odakle je krenuo, obožavaju ga, a on je pozitivno lud - poručio je popularni Aca Trica.

Mario je ove sezone sa ekipom stigao do titule šampiona Španije, a u Evroligi je njegov tim zaustavljen u finalu. On je prosečno na mečevima na velikoj sceni postizao 13 poena, 4,6 skokova, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija