• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

15.06.2024

08:44

Lesor zapalio usred hale! Sve se dimilo (FOTO/VIDEO)

EPA

Košarka

Lesor zapalio usred hale! Sve se dimilo (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Panatinaikosa novi su šampioni Grčke, pošto su u majstorici finala tamošnjeg prvenstva savladali na svom terenu najvećeg rivala Olimpijakos sa 87:82, a centar Matijas Lesor na specifičan način je proslavio trofej.

Blistao je bivši košarkaš Partizana cele sezone u grčkom klubu sa kojim je osvojio i Evroligu i sada ga čeka zasluženi odmor pred početak priprema sa Francuskom za Olimpijske igre.

Shodno tome, dao je sebi oduška jer neće imati mnogo vremena da se odmori i provede ga sa porodicom, pa je tokom slavlja sa navijačima na parketu uradio nešto neočekivano.

 

 

Lesor je zapalio tompus i šokirao mnoge jer nije česta scena videti sportistu kako puši.

 

 

Francuski centar je u majstorici upisao 11 poena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija