• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

19.06.2024

18:43

Kompletan raspored ABA lige: Zvezda kreće iz Dubaija, evo kada je na programu prvi večiti derbi!

Starsportphoto

Košarka

Kompletan raspored ABA lige: Zvezda kreće iz Dubaija, evo kada je na programu prvi večiti derbi!

Podeli vest

Beogradski rivali u regionalnom takmičenju sastaju se u 13. kolu, sredinom decembra, a prednost domaćeg terena imaće Crvena zvezda. Revanš je na programu u 28. kolu, odnosno, krajem aprila naredne godine.

Izuzetno uzbudljiva košarkaška sezona je za nama, a nema dileme da nas naredne takmičarske godine očekuje još mnogo fantastičnih mečeva. ABA liga će postati brojnija, nedavno je ozvaničen i ulazak Dubaija u regionalno takmičenje, a novajlija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata će u prvom kolu odmeriti snage sa aktuelnim šampionom - Crvenom zvezdom. 

ABA liga danas je objavila kalendar za narednu sezonu. Crvena zvezda sezonu 2024/25 otvara na gostovanju u Dubaiju. Četa Janisa Sferopulosa biće prvi rival novopečenog učesnika regionalnog takmičenja i nema sumnje da nas na Bliskom istoku očekuje spektakularan meč. 

Kada govorimo o Partizanu, crno-bele u prvom kolu očekuje mali srpski derbi budući da će gost u Beogradskoj areni biti ekipa Boca iz Čačka. 

Navijače u Srbiji najviše zanimaju termini večitih derbija, a prvi će biti odigran krajem decembra 2024. goodine u 13. kolu. Prednost domaćeg terena imaće ekipa Crvene zvezde. Drugi okršaj beogradskih rivala na programu je sredinom aprila (od 18. do 21. su dostupni termini). 

Foto: printscreen

 

Prvi veliki derbi očekuje nas u 5. kolu ABA lige kada će Crvena zvezda gostovati u Podgorici ekipi Budućnosti. Taj duel biće na programu sredinom oktobra (od 18. do 21. su termini). Već u sedmom kolu crveno-beli će imati još jedan težak izazov kada u Beogradu bude gostovala Cedevita Olimpija. 

Košarkaši Partizana Dubai dočekuju u osmom kolu regionalnog takmičenja, dok će četa Željka Obradovića put Bliskog istoka ići u 23. rundi, odnosno, sredinom marta 2025. godine. 

Crno-bele u decembru očekuje paklen raspored budući da će rivali od 12. do 15. kola Partizanu biti - Budućnost, Crvena zvezda, Mega i Cedevita Olimpija! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija