• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

24.06.2024

18:03

Loše vesti - Jović sa čizmom stigao na okupljanje "orlova" (VIDEO)

Prinstcreen

Košarka

Loše vesti - Jović sa čizmom stigao na okupljanje "orlova" (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaš Srbije još uvek ima problema sa povredom.

Desetak dana prošlo je od kako je Nikola Jović uslikan na beogradskoj aerodromu sa čizmom na nozi. Ukazalo je to da as Majamija ima određenih problema sa povredama, a selektor Srbije - Svetislav Pešić nešto kasnije objasnio je o čemu se radi. 

- Znaće se, mislim da ništa nije kritično, ali znaće se verovatno dve nedelje posle povrede, to će biti ponedeljak-utorak, verovatno utorak. Jer mu je noga pod otokom, a taj otok je.,. Nije zglob. Ali nije ni, kao što negde sam video, neki pišu peta, metatarzalna kost i tako dalje. Nije. Videćemo, snimci su dobri, ali ne toliko dobri zato što je ogroman otok. Hematom, pa ne može da se vidi. Ali dobro, već sad se radi na tome ovih sedam dana da taj otok prođe, ne samo zbog snimanja, nego zbog sledećeg koraka u toj njegovoj, kao se to kaže, terapiji - rekao je nedavno Svetislav Pešić. 

 

Ipak, na današnjem okupljanju reprezentacije Nikola Jović se ponovo pojavio sa zaštitnom čizmom što ukazuje da situacija nije sjajna. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Jeziva ispovest Francuza: Ja sam mrtav!
Fudbal

Jeziva ispovest Francuza: Ja sam mrtav!

Nekadašnji reprezentativac Francuske Pol Pogba (31) dao je šokantnu izjavu u jednom intervjuu. On je tom prilikom priznao da je njegova igračka karijera gotova, pošto je suspendovan na četiri godine zbog dopinga.

24.06.2024

23:53

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija