• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

01.07.2024

19:40

Divac posetio "orlove" i poželeo im jednu stvar pred OI! Šta je rekao o Pešiću, ostaće među zidovima... (FOTO)

KSS

Košarka

Divac posetio "orlove" i poželeo im jednu stvar pred OI! Šta je rekao o Pešiću, ostaće među zidovima... (FOTO)

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije uveliko se priprema u Staroj Pazovi za predstojeće Olimpijske igre u Parizu, a uoči treninga u ponedeljak imali su specijalnog gosta - Vlade Divca.

Legendarni košartkaš posetio je izabranike selektora Svetislava Pešića pre početka popodnevnog treninga u hali u Staroj Pazovi. Kako je preneo Košarkaši savez Srbije, Divac je igračima poželeo dobro zdravlje, a takođe podelio je s njima i nekoliko anegdota iz vremena kada je sarađivao sa legendarnim Karijem. 

"Pre početka popodnevnog treninga, "orlove" je u Staroj Pazovi posetio legendarni Vlade Divac i poželeo im dobro zdravlje kao preduslov za uspeh u Parizu. Anegdota koju je Vlade ispričao u vezi treninga sa selektorom Pešićem, ostaće između zidova trening dvorane", napisali su iz KSS na platformi "X" uz zajedničku fotografiju košarkaša i stručnog štaba sa Divcem. 

Posebno zanimljivo je što legendarni košarkaš na slici stoji zagrljen sa Nikolom Jokićem. 

 

 

Ono što je posebno obradovalo sve navijače, jeste da je na zajedničkoj fotografiji Nikola Jović bez zaštitne "čizme" na desnom stopalu, što znači da je povreda prošlost i da je počeo da trenira sa ekipom. Takođe, sa timom u Staroj Pazovi je i Boriša Simanić, koji se oporavio od operacije bubrega. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Određen pritvor osumnjičenom za ratne zločine na KiM
Politika

Određen pritvor osumnjičenom za ratne zločine na KiM

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu Odeljenja za ratne zločine odredio je pritvor do 30 dana F.K. (56) osumnjičenom za zločine počinjene u maju 1999. godine, na Kosovu i Metohiji, nad pripadnicima Vojske Jugoslavije.

03.07.2024

19:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Afera Tramp trese Ameriku! Bajden sada može narediti vojsci da uklone Trampa i neće odgovarati - štiti ga imunitet!
SAD više ne postoje!

Afera Tramp trese Ameriku! Bajden sada može narediti vojsci da uklone Trampa i neće odgovarati - štiti ga imunitet!

Zamislite sledeći scenario; Džo Bajden u trenucima "lucidnosti", kao vrhovni komandant oružanih snaga SAD, naređuje najmoćnijoj vojsci na svetu da izađe na ulice i blokira mogućnost da bude zbačen sa vlasti na predstojećim izborima. Ako to ne uspe, on uvek ima opciju da naredi SEAL, prestižnoj jedinici američkog marinskog korpusa, da jednostavno likvidiraju njegovog političkog rivala...

03.07.2024

18:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija