• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

05.07.2024

10:30

Ovako nešto nikad niste videli! Poznati košarkaš hteo da postigne autokoš, pa promašio! Razlog je neverovatan! (VIDEO)

printscreen/Twitter/blakesilverman

Košarka

Ovako nešto nikad niste videli! Poznati košarkaš hteo da postigne autokoš, pa promašio! Razlog je neverovatan! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Gruzije prošle noći savladali su ekipu Filipina sa 96:94 u kvalifikacijama za Olimpijske igre, ali na to takmičenje ipak neće otići, pošto im je u pomenutom meču bila potrebna pobeda od 19 poena razlike.

Ispostavilo se da ekipa Aleksandra Džikića u finišu meča nije uspela da napravi značajniju prednost, pa je u poslednjih nekoliko sekundi gruzijski tim na nesvakidašnji način pokušao da dođe do prilike da stekne pomenutu razliku.

Naime, na dve sekunde pre kraja Filipinci su imali dva slobodna bacanja, a kako su promašili oba, do lopte je došao Goga Bitadze, košarkaš Orlando Medžika. Nekadašnji centar Mege i podgoričke Budućnosti probao je da postgne takozvani autokoš, odnosno, da sam sebi ubaci dva poena, kako bi Gruzini eventualno u produžetku došli do šanse da slave 19 poena razlike.

Bitadze je rešio da to uradi zakucavanjem, i gle čuda, promašio je! Ostalo je 96:94 za Gruziju, a ispostaviće se da je to bila Pirova pobeda. Aleksandar Džikić i njegovi puleni ostali su u čudu, a kako je sve to izgledalo, možete pogledati u snimku ispod.

 

 

Najefikasniji u redovima pobedničke ekipe bili su Aleksander Mamukelašvili sa 26 poena, pomenuti Goga Bitadze sa 21, kao i Tornike Šengelija sa 17. S druge strane, Džastin Branli je ubacio 28 poena, a pratili su ga Dvaj Ramos sa 16 i Si Džej Perez 14 postignutih koševa.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija