• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

23.07.2024

13:36

Tugovao sam u Partizanu! Ponjitka otvorio dušu: Željko traži perfekcionizam, ali...

Starsportphoto

Košarka

Tugovao sam u Partizanu! Ponjitka otvorio dušu: Željko traži perfekcionizam, ali...

Podeli vest

Poljski košarkaš Mateuš Ponjitka izjavio je da je tugovao dok je bio igrač Partizana i da je u tom periodu bilo jako teško sprovesti u delo zahteve Željka Obradovića.

Poljski reprezentativac Mateuš Ponjitka zvanično je postao novi igrač Bahčešehira koji sa klupe predvodi Dejan Radonjić. Prošlu sezonu proveo je u Partizanu, međutim nije se iskusni as snašao u crno-belom dresu, a sada je i progovorio o tome.

- Tugovao sam, ovo najozbiljnije kažem. Imao sam period tugovanja za sezonu u Partizanu i za sve što smo propustili. Sada je to međutim iza mene, idem dalje. U neke nove izazove za koje sam spreman. Prežalio sam period u Partizanu - rekao je Poljak za Mocart Sport.

Naravno, pričao je i o Željku Obradoviću. Ponjitka je došao kao veliko pojačanje, međutim nije imao previše prostora u rosteru slavnog stratega.

Foto: Starsportphoto

Mateuš Ponjitka

 

- Imao sam nekoliko otvorenih razgovora sa trenerom tokom sezone. Mislim da sam bio iskren i da sam pričao objektivno. Naravno imao je i on svoju stranu u čitavoj priči koju poštujem. On je izvanredan trener i to je pokazao na delu - istakao je on.

Naglasio je da Žoc traži besprekoran rad na terenu, ali da je situacija na parketu nekada drugačija i da ne mogu sve stvari da se ostvare.

- On traži perfekcionizam, a to je teško izvesti. Posebno sa igračima koji imaju moderan mentalitet. Baš je teško sprovesti u delo ono što Željko želi. On zaista hoće da igramo košarku na pravi način, timski, perfektan, ali neke stvari baš teško prolaze. Da se možda vratimo na neka ranija vremena od pre 15 ili 20 godina, možda bi lakše išlo, ali u ova nova vremena... Teško je tražiti perfekciju, a on je perfekcionista i sve mu je u detaljima. Zbog toga je doduše i osvajao trofeje koje je osvajao - podvukao je Mateuš Ponjitka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Javljaju se i javljaće se dušebrižnici iz Nemačke, tobož zabrinuti! Oglasila se ambasadorka Srbije u Nemačkoj, jasna je na temu litijuma
Politika

Javljaju se i javljaće se dušebrižnici iz Nemačke, tobož zabrinuti! Oglasila se ambasadorka Srbije u Nemačkoj, jasna je na temu litijuma

Ambasadorka Srbije u Nemačkoj Snežana Janković saopštila je danas da se nakon posete nemačkog kancelara Olafa Šolca Beogradu javljaju, kako je rekla, "dušebrižnici" iz te zemlje, zabrinuti zbog projekta iskopavanja litijuma, navodeći da je sam Šolc istakao da je Nemačkoj stalo da projekat Jadar bude uspešan i posluži kao uzor sličnim projektima.

23.07.2024

14:17

TV

Senka porodice Obama i dalje lebdi nad Belom kućom! Duboka država je u potpunoj panici! Ima li Kamala Haris bilo kakve šanse? (VIDEO)
Live TV

Senka porodice Obama i dalje lebdi nad Belom kućom! Duboka država je u potpunoj panici! Ima li Kamala Haris bilo kakve šanse? (VIDEO)

Šta posle odustajanja Bajdena? Nemačka formirala kriznu grupu u slučaju pobede Bajdena. CNN objavio: Zapad smišlja kako da mobilizuje ljude u cilju rata protiv Rusije. Izraelska vojska presrela dronove lansirane iz Libana. Na ove i druge važne svetske teme, u emisiji "Rat uživo" gvorili su Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT Balkan i Petar Đurđev iz Centra za društvenu stabilnost. Uživo u program javio se i analitičar Nenad Bumbić koji je komentarisao trenutnu situaciju u Americi i potencijalnu predsedničku kandidatkinju Kamalu Haris.

22.07.2024

22:33

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Lokalizovan požar na Tari!
Srbija

Lokalizovan požar na Tari!

Borba sa požarom na Tari, iznad Krtice, na putu Perućac - Mitrovac još traje. Vatrogasne ekipe su zaustavile širenje vatre i gase panjeve...

22.07.2024

18:43

Osnovan ženski manastir u prizrenskom naselju Potkaljaja
Srbija

Osnovan ženski manastir u prizrenskom naselju Potkaljaja

Crkva Svete Nedelje u prizrenskom naselju Potkaljaja postala je ženski manastir. Za igumaniju novoosnovanog manastira Srpke pravoslavne crkve postavljena je monahinju Zlata, koja je do sada službovala u manastiru Brnjak, kod Zubinog Potoka.

22.07.2024

16:16