• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

16.08.2024

12:16

Izraelci ništa ne kriju! Objavili plate, evo koliko zarađuje bivši Zvezdin as!

Starsportphoto

Košarka

Izraelci ništa ne kriju! Objavili plate, evo koliko zarađuje bivši Zvezdin as!

Podeli vest

Sportska javnost nije upućena u prihode brojnih košarkaša koji igraju u Evropi, ali Izraleci nemaju problem sa tim i često transparentno ističu koliko zarađuju igrači koji igraju u toj zemlji.

Možemo samo da nagađamo koliko zarađuju igrači Partizana, Crvene zvezde i brojnih klubova u Evroligi, ali Makabi iz Tel Aviva ne krije ništa, pa često obelodani koliko prihoduju košarkaši koji su tu našli uhlebljenje.

 

 

Ruku na srce, zbog ratnog stanja u Izralu ugovori su smanjeni, mnogi igrači su napustili tim, a čuveni klub je morao da napusti svoju halu “Menora Mitvtahim" i zaigra u beogradskoj “Aleksandar Nikolić”.

 

 

 

 

Tim su napustili Lorenzo Braun koji je otišao u Panatinaikos, Vejd Boldvin i Bonzi Kolson koji su pojačali Fenerbahče,  Džoš Nibo je otišao u Olimpiju Milano, a najplaćeniji igrač kluba trenutno je nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Džordan Lojd.

 

Plate igrača Makabija (u dolarima)

Džordan Lojd 1.200.000

Roman Sorkin 850.000

Venjen Gabrijel 750.000

Rokas Jokubaitis 700.000

Tamir Blat 650.000

Hasijel Rivero 600.000

Deril Mejkon 500.000

Levi Rendolf 500.000

Džon Dibartolomeo 400.000

Džejlen Oar 400.000

Džejk Koen 350.000

Rafi Menko 300.000

Veliki rival Makabija, Hapoel iz Tel Aviva, više plaća samo Patrika Beverlija, koji zarađuje 1,8 miliona, dok Džonatan Motli prihoduje 1,1 milion, a Ben Bentil 750.000.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Za nas most je otpor nasilnom rušenju svega srpskog! Vujičić: Nije naivno što Kurti želi da dopre nelegitimnim i jednostranim potezima do druge strane srpske obale
Politika

Za nas most je otpor nasilnom rušenju svega srpskog! Vujičić: Nije naivno što Kurti želi da dopre nelegitimnim i jednostranim potezima do druge strane srpske obale

Predsednica skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Danijela Vujičić ocenila je jutros da nema apsolutno nikakvih uslova da most na Ibru u Kosovskoj Mitrovici u ovom trenutku bude otvoren i navela je da taj most za Srbe u severnim opštinanam Kosova i Metohije predstavlja simbol otpora rušenju svega srpskog.

16.08.2024

13:43

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija