• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

18.08.2024

19:12

Zakucao preko Lebrona, a sada dobio poziv iz NBA! Jabusele napušta Real

Starsportphoto

Košarka

Zakucao preko Lebrona, a sada dobio poziv iz NBA! Jabusele napušta Real

Podeli vest

Francuski košarkaš Geršon Jabusele (28) mogao bi karijeru da nastavi u NBA ligi.

Snažni krilni centar koji je nedavno sa "trikolorima" osvojio srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu na korak je od transfera i to "preko bare". 

Kako prenosi, Šams Čarnija, poznati košarkaši novinar Atletika, igrač Real Madrida je u ozbiljnim pregovorima sa ekipom Filadelfije. On ističe da je Jabusele u ovom trenutku dogovoara otkup ugovora od "kraljevskog kluba od 2,5 miliona evra i da je blizu povratka u NBA ligu. 

Francuski reprezentativac je 2016. godine izabran kao 16. pik na draftu, a igrao je za Boston Seltikse tri sezone, da bi 2019. otišao u Kinu na jednu godinu. Posle kratkog izleta u Aziju vratio se u Evropu i prvo branio boje Asvela, a onda je 2021. postao član Madriđana. 

Ukoliko Jabusele dogovori saradnju sa Filadelfijom on će igrati zajedno sa Džoelom Embidom, koji je sa Amerikancima osvojio zlatnu medalju na Igrama u Parizu i to upravo u finalu pobedivši Francusku.

Inače, Jabusele je oduševio brojne navijače širom sveta kada je upravo u finalu protiv "drim tima" izveo potez turnira i zakucao preko Lebrona Džejmsa, koji je završio na parketu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Da li je Srbija bezbedna od terorista? Vehabija Ramović imao umešane prste u napad ispred Ambasade Izrela! (VIDEO)
Live TV

Da li je Srbija bezbedna od terorista? Vehabija Ramović imao umešane prste u napad ispred Ambasade Izrela! (VIDEO)

Sinoć je u Srbiji ubijen vehabija Senad Ramović u sukobu sa specijalnim pripadnicima MUP-a. Ministar Ivica Dačić rekao je da je policija tragala za njim još od napada ispred Izraelske ambasade. Navodno je Ramović pomagao Žujoviću i bio mu na neki način mentor. Od tada policija traga za Ramovićem. Ponovo se priča vraća na temu terorirzma i koliko je Srbija ugrožena. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu strategiju i Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija".

18.08.2024

16:25

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija