• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

19.08.2024

09:51

Umesto devojke Bogdan poveo Aleksu na more! Srpski košarkaši uživaju posle bronze, a njihovo druženje može da nagovesti svašta! (FOTO)

Starsportphoto

Košarka

Umesto devojke Bogdan poveo Aleksu na more! Srpski košarkaši uživaju posle bronze, a njihovo druženje može da nagovesti svašta! (FOTO)

Podeli vest

Srpski košarkaši znaju kako da proslave uspehe, a nakon osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, kapiten reprezentacije Bogdan Bogdanović i Aleksa Avramović nastavili su da privlače pažnju.

Njih dvojica su među najveselijima slavili u Parizu i Beogradu, a sada su viđeni zajedno na odmoru u Crnoj Gori.

Navijači su imali priliku da se sretnu sa ovim dvojcem, a jedna obožavateljka iskoristila je priliku da se fotografiše sa njima u Ribarskom selu u Herceg Novom.

Izgleda da se između Bogdanovića, rodom iz Beograda, i Avramovića iz Čačka rađa prava "bromansa". Njihovo blisko prijateljstvo i zajednički provod na moru mnogi tumače kao znak da se Aleksa Avramović sprema za veliki korak u karijeri – prelazak u Atlanta Hokse.

Informer je već preneo ovu vest koja je potekla iz Aleksinog rodnog Čačka, a kako se često kaže, gde ima dima, ima i vatre. Ostaje da se vidi da li će se ova nagađanja obistiniti i da li će Avramović zaista pojačati tim Bogdana Bogdanovića u NBA ligi.

Navijači pažljivo prate razvoj situacije, a ako se transfer realizuje, saradnja dvojice srpskih košarkaša u Atlanti mogla bi da donese mnogo radosti i uspeha.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kina je jasna: proteste u Srbiji finansirale Evropa i Amerika! Opozicionari se takmiče u tome ko će biti veći mrzitelj sopstvene zemlje! (VIDEO)
Live TV

Kina je jasna: proteste u Srbiji finansirale Evropa i Amerika! Opozicionari se takmiče u tome ko će biti veći mrzitelj sopstvene zemlje! (VIDEO)

Nedavni izveštaj Ministarstva spoljnih poslova Kine govori o tome da je Amerika finansirala proteste u Srbiji održane prošle i pretprošle godine. U zvaničnim dokumentima jasno stoji da tih protesta stoje nevladine organizacije koje su finansirale Amerika i Evropa. Cilj Zapada je da se oslabi vlast u Srbiji kako bi lakše mogli da utiču na nju. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su Vjerica Radeta i Đorđe Dabić, državni sekretar.

18.08.2024

19:54

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija