• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

30.08.2024

09:50

Izraelci predstavili Kabokla uz crtani film! Brazilac dočekan kao prava zvezda

abaliga.com

Košarka

Izraelci predstavili Kabokla uz crtani film! Brazilac dočekan kao prava zvezda

Podeli vest

Hapoel iz Tel Aviva predstavio je Bruna Kabokla kao najnovije pojačanje uz insert iz crtanog filma "Enkanto".

Dugo su trajale spekulacije i neskriveno interesovanje izraelske ekipe za Brazilca iz Partizana, ali je beogradski klub više puta isticao da nema nameru da se rastaje od svog centra.

Ipak, ponuda od 600.000 evra bila je previše primamljiva, pa je posao između dve strane sklopljen. Ako je suditi po načinu na koji je Kaboklo predstavljen, Hapoel je jako srećan zbog odrađenog transfera.

Naime, oni su na platformi Iks objavili isečak iz crtanog filma "Enkanto" u kojem je jedan od likova čovek po imenu Bruno.

On je ujak protagonistkinji animiranog filma i ima sposobnost da proriče budućnost, a s obzirom na ime koje deli sa brazilskim košarkašem, odlično je poslužio za originalni način predstavljanja velikog pojačanja.

Foto: Starsportphoto

Bruno Kaboklo naredne sezone u Hapoelu

Podsećamo, upravo je Hapoel ovog leta dospeo u žižu košarkaške javnosti angažmanom NBA igrača Patrika Beverlija, Džonatana Motlija iz Fenerbahčea i Iša Vejnrajta iz Finiks Sansa.

Takođe, ekipa iz Evrokupa u svom sastavu ima i nekadašnje igrače Crvene zvezde Bena Bentila i Džoa Reglanda.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Muslimanski političari po svaku cenu hoće da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu! Srbi rade sve da očuvaju mir u regionu, ali neko želi "drugo poluvreme"! (VIDEO)
Live TV

Muslimanski političari po svaku cenu hoće da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu! Srbi rade sve da očuvaju mir u regionu, ali neko želi "drugo poluvreme"! (VIDEO)

Specijalni gost emisije "Rat uživo" bio je ministar unutrašnjih poslova Bosne i Hercegovine Nenad Nešić. On je govorio o poziciji Srba u Federaciji BiH, nedavnom pokušaju atentata na njega, ali i o težnjama muslimanskih političara da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu, odnosno ukinu Republiku Srpsku.

29.08.2024

22:58

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Amerika se, ipak, lomi! Pojavila se nova anketa!
samo poen!

Amerika se, ipak, lomi! Pojavila se nova anketa!

Demokratski predsednički kandidat Kamala Haris ima jedan procentni poen prednosti u odnosu na republikanskog rivala Donalda Trampa, uoči novembarskih izbora, pokazuje najnovija anketa lista Volstrit Džornal (WSJ).

30.08.2024

08:55

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija